Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024

πορεία προς την επιτυχία!

2 & 3 Απριλίου 2024
Job & internship fair

Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ (ΚΕ.Δ.Ε.Α),
3ης Σεπτεμβρίου έναντι φοιτητικής λέσχης

11:00 -18:00
Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης

Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 «Job & Internship FAIR»

Οι Ημέρες Καριέρας του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ επιστρέφουν και φέτος δια ζώσης στο ΚΕΔΕΑ!

Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση επικοινωνία και επαφή των φοιτητών, τελειόφοιτων και απόφοιτων του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας.

Επιχειρήσεις

Πρόσκληση Επιχειρήσεων

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών εργοδοτικών φορέων: 29 Φεβρουαρίου 2024

To Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ προσκαλεί τις επιχειρήσεις/οργανισμούς στην ετήσια διοργάνωση Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ, που θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων ΑΠΘ (ΚΕ.Δ.Ε.Α. ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου, Πανεπιστημιούπολη).

Η διοργάνωση «Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 », θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024, από τις 11:00 μέχρι τις 18:00.

Στη φετινή διοργάνωση «Job & Internship FAIR» θα έχετε τη δυνατότητα να συναντήσετε φοιτητές και αποφοίτους ΑΠΘ στα ατομικά σας περίπτερα, να δεχτείτε βιογραφικά σημειώματα και να συζητήσετε με τους υποψηφίους προοπτικές συνεργασίας για νέες θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης.

 • Η εκδήλωση πραγματοποιείται δια ζώσης στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου (έναντι φοιτητικής λέσχης) από τις 11:00 έως τις 18:00. Στην εκδήλωση μπορούν να πάρουν μέρος εργοδοτικοί φορείς που έχουν συγκεκριμένες θέσεις εργασίας ή πρακτικής άσκησης (εκτός προγράμματος ΕΣΠΑ), που επιθυμούν να τις καλύψουν άμεσα.
 • Κάθε εταιρεία θα έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μία ημέρα συμμετοχής, έως ότου συμπληρωθούν οι θέσεις.
 • Μπορείτε να έχετε μαζί σας ένα banner που θα τοποθετήσετε πίσω από το stand σας.
 • Όλες οι συμμετέχουσες εταιρίες θα είναι αναρτημένες στο portal του ΓΔ https://career.auth.gr/career-days/career-days-2024/career.auth.gr προκειμένου να ενημερώνονται οι υποψήφιοι.
 • Το κόστος συμμετοχής των επιχειρήσεων, ανέρχεται στο ποσό των 200€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ).
 • Την ημέρα της συμμετοχής σας στην εκδήλωση, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια πολύ σύντομη 5 λεπτη «inspirational presentation». Η παρουσίαση μπορεί να αφορά στα προγράμματα φοιτητών/αποφοίτων που έχετε στην εταιρία (internships, graduate programs), ή ότι νομίζετε ότι αξίζει να επικοινωνήσετε στους υποψηφίους.

Για την ολοκλήρωση της συμμετοχής των επιχειρήσεων, χρειάζεται να πραγματοποιηθεί κατάθεση του ποσού (200€) στην Τράπεζα Πειραιώς και στη συνέχεια αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης, στο gd@cso.auth.grμε την ένδειξη στο θέμα: “Αποδεικτικό κατάθεσης για τις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024”.

*Οι επιχειρήσεις που χρειάζονται προτιμολόγιο για την πληρωμή, παρακαλούμε να μας ενημερώσουν άμεσα. Διαφορετικά, το τιμολόγιο αποστέλλεται μετά την κατάθεση του ποσού.

 1. Κατάθεση για τη συμμετοχή στην Τράπεζα Πειραιώς:
  Αριθμός Λογαριασμού: 5202-002079-917
  International Bank Account Number (IBAN): GR45 0172 2020 0052 0200 2079 917
  Αιτιολογία: Κατάθεση για έργο 93120 – Γραφείο Διασύνδεσης, Συμμετοχή στις διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας 2024
  Δικαιούχος: ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΕΡΕΥΝΑΣ ΑΠΘ (ΕΛΚΕ ΑΠΘ)
 2. Αποστολή αποδεικτικού κατάθεσης στο e-mail: gd@cso.auth.gr,  με την ένδειξη στο θέμα: “Αποδεικτικό κατάθεσης για τις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024”. Για οικονομικά-  θέματα λογιστηρίου μπορείτε να επικοινωνήσετε στο akouimtz@auth.gr.

Υποψήφιοι

Πρόσκληση Υποψηφίων

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών υποψηφίων: 31 Μαρτίου 2024

Είσαι φοιτητής – απόφοιτος ΑΠΘ, μεταπτυχιακός ή διδάκτορας;

Δήλωσε συμμετοχή στις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024!

Την Τρίτη 2 & την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024 από τις 11:00 έως τις 18:00 στελέχη εταιριών θα δέχονται υποψήφιους στα ατομικά τους περίπτερα, για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας ή προγράμματα πρακτικής άσκησης.

Για να προετοιμαστείς καλύτερα δες εδώ και κάνε εγγραφή στα on-line εργαστήρια προετοιμασίας (βιογραφικό & συνέντευξη)

Στη φετινή διοργάνωση «Job & Internship Fair» θα έχεις τη δυνατότητα να συναντήσεις εκπροσώπους επιχειρήσεων και να συζητήσεις μαζί τους το μέλλον σου…
Δείτε εδώ το πρόγραμμα της εκδήλωσης και το πρόγραμμα των παρουσιάσεων

 • Η εκδήλωση πραγματοποιείται δια ζώσης στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ, 3ης Σεπτεμβρίου (έναντι φοιτητικής λέσχης) από τις 11:00 έως τις 18:00.
 • Με την εγγραφή σας, σας παρακαλούμε να δηλώσετε και ποιες επιχειρήσεις επιθυμείτε να συναντήσετε (χωρίς να είναι δεσμευτικό).
 • Να έχετε μαζί σας το βιογραφικό σας εκτυπωμένο σε πολλά αντίτυπα, ή/και σε USB ώστε να τα καταθέσετε στις εταιρίες που θα συναντήσετε.
 • Οι εταιρίες κάθε ημέρα είναι διαφορετικές! Οπότε σημειώστε ποια ημέρα συμμετέχει η εταιρία που θέλετε να συναντήσετε.

Συμμετέχουσες Επιχειρήσεις

Δείτε τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στις φετινές ημέρες καριέρας του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ
Πατήστε επάνω σε κάθε εταιρία για να δείτε το προφίλ της

Διοργάνωση: 
Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 
2310996646, 2310996644