Αξιολόγηση – Προτάσεις

Καλωσήρθατε στην ιστοσελίδα αξιολόγησης των υπηρεσιών του Γραφείου Διασύνδεσης. Όπως ήδη γνωρίζετε, στόχος του Γραφείου είναι να βοηθήσει τους φοιτητές και απόφοιτους του Α.Π.Θ. να προσεγγίσουν ομαλά τη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Στο πλαίσιο αυτό, το Γραφείο προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών, αλλά και κάθε είδους δυνατή βοήθεια σε όσους το επιθυμούν. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε αν ο θεσμός εξυπηρετεί πραγματικά τους χρήστες του ή όχι. Οι απαντήσεις σας στο ερωτηματολόγιο αυτό είναι σημαντικές και θα βοηθήσουν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρονται. Η συμμετοχή σας στην προσπάθειά μας είναι πολύτιμη και απαιτεί ελάχιστο χρόνο.

Θα θέλαμε λοιπόν να συμπληρώσετε το έντυπο “Ερωτηματολόγιο αξιολόγησης Γραφείου Διασύνδεσης” και να αξιολογήσετε τις υπηρεσίες που σας παρείχαμε. Μπορείτε να μας το στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο gd@cso.auth.gr.

Επιπλέον, το Γραφείο Διασύνδεσης του ΑΠΘ στην προσπάθειά του για συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του σας δίνει τη δυνατότητα να εκφράσετε τυχόν παράπονά σας, παρατηρήσεις και σχόλια για τις υπηρεσίες που σας παρέχει και για τον τρόπο εξυπηρέτησής σας. Εάν επιθυμείτε, συμπληρώστε και υπογράψτε το έντυπο “Φύλλο παραπόνων Γραφείου Διασύνδεσης“. Μπορείτε να μας το στείλετε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο gd@cso.auth.gr. Το Γραφείο Διασύνδεσης θα μεριμνήσει για τις απόψεις που διατυπώνετε.

Ευχαριστούμε θερμά για την συνεργασία.

ΕΣΠΑ