17 Φεβ 2020
Πεδίο Σπουδών: Επεξεργασία τροφίμων
Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
17 Φεβ 2020
Τρόφιμα, Διατροφή και Υγεία
17 Φεβ 2020
Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων
17 Φεβ 2020
Επιχειρηματικότητα και Συμβουλευτική στην Αγροτική Ανάπτυξη
17 Φεβ 2020
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων και Γεωργίας
17 Φεβ 2020
Βιολογία Συστημάτων
17 Φεβ 2020
Ολοκληρωμένα Συστήματα Φυτοπροστασίας και Διαχείρισης του Περιβάλλοντος
17 Φεβ 2020
Καινοτόμες Εφαρμογές στην Αειφορική Γεωργία, στη Βελτίωση Φυτών και στην Αγρομετεωρολογία
17 Φεβ 2020
Τομείς Αιχμής και Καινοτόμες Εφαρμογές στην Παραγωγή και Συντήρηση Οπωροκηπευτικών και Ανθοκομικών Ειδών
17 Φεβ 2020