18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Πεδίο Σπουδών: Επεξεργασία τροφίμων
Διεθνές ΠΜΣ στην Προχωρημένη Επιστήμη Αργίλων IMACS
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Βιολογική Τεχνολογία: Έρευνα και Εφαρμογές
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ – ΜΒΑ Food Business Management
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Business Economics & Management
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Food Quality and Chemistry of Natural Products
				
					
					18 Φεβ 2020	
					
					
					
			
	
		Horticultural Genetics and Biotechnology
				
					
					18 Φεβ 2020