18 Φεβ 2020
Πεδίο Σπουδών: Επεξεργασία τροφίμων
Διεθνές ΠΜΣ στην Προχωρημένη Επιστήμη Αργίλων IMACS
18 Φεβ 2020
Βιολογική Τεχνολογία: Έρευνα και Εφαρμογές
18 Φεβ 2020
Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ – ΜΒΑ Food Business Management
18 Φεβ 2020
Επιστήμη Οίνου και Ζύθου
18 Φεβ 2020
Καινοτομία, Ποιότητα και Ασφάλεια Τροφίμων
18 Φεβ 2020
Βιοτεχνολογία – Ποιότητα Διατροφής και Περιβάλλοντος
18 Φεβ 2020
Business Economics & Management
18 Φεβ 2020
Food Quality and Chemistry of Natural Products
18 Φεβ 2020
Horticultural Genetics and Biotechnology
18 Φεβ 2020