18 Φεβ 2020
Πεδίο Σπουδών: Επεξεργασία τροφίμων
Αμπελουργία – Οινολογία και Αλκοολούχα ποτά (MSc in Viticulture – Oenology and Alcoholic Beverages)
17 Φεβ 2020
Χημεία Τροφίμων (Food Chemistry)
17 Φεβ 2020
Επιστήμες Γης και Περιβάλλον (MSc in Earth Science and Environment)
17 Φεβ 2020
MSc in Sustainable Agriculture and Business (Distance Learning) – Αειφόρος Γεωργία και Επιχειρήσεις
17 Φεβ 2020
Επιστήμες της Αγωγής: Εκπαίδευση στα Μαθηματικά και τις Φυσικές Επιστήμες
17 Φεβ 2020
Αειφορικά Συστήματα Παραγωγής και Περιβάλλον στην Γεωργία
17 Φεβ 2020
Διατήρηση και Αποκατάσταση Χερσαίων Φυσικών Οικοσυστημάτων
17 Φεβ 2020
Σύγχρονη Τεχνολογία Τροφίμων Ι) Γαλακτοκομία ΙΙ) Οινολογία
17 Φεβ 2020
Ολοκληρωμένη Διαχείριση Παραγωγής Γάλακτος και Γαλακτοκομικών Προϊόντων
17 Φεβ 2020