ΙIΔΡΥΜΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΑ ΟΡΜΥΛΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021
Το Ίδρυμα Απονομής Υποτροφιών Σπόρου Βασίλα, σύμφωνα με τα άρθρα 2 και 9 του Οργανισμού του Ιδρύματος (ΦΕΚ τ.Β’/203/17-31997), προκηρύσσει τη χορήγηση κατόπιν επιλογής μίας (1) υποτροφίας, σε αριστούχους αποφοίτους του Λυκείου Ορμύλιας, κατά προτίμηση γεννηθέντες στην Ορμύλια από γονείς Ορμυλιώτες και συγκεκριμένα σε πρωτοετείς φοιτητές των Α.Ε.Ι. της χώρας.
Οι υποψήφιοι για την χορήγηση της υποτροφίας θα πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1) να είναι ελληνικής ιθαγένειας ή καταγωγής.
2) να έχουν ηλικία μέχρι 36 ετών.
3) να έχουν αποφοιτήσει από το Λύκειο Ορμύλιας με βαθμό άριστα και διαγωγή κόσμια.
4) να μη λαμβάνουν ούτε να έλαβαν στο παρελθόν άλλη υποτροφία για τις ίδιες σπουδές από άλλη κληρονομιά, κληροδοσία ή δωρεά και να μην εξέπεσαν από δική τους υπαιτιότητα από προηγούμενη υποτροφία.
5) Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν εισαχθεί κατά το έτος 2020 με κάθε νόμιμη διαδικασία σε οποιοδήποτε Α.Ε.Ι. της Ελλάδας. Επισημαίνεται ότι μεταξύ υποψηφίων που πληρούν τις ανωτέρω προϋποθέσεις χορήγησης της υποτροφίας θα προτιμηθούν όσοι είναι γεννηθέντες στην Ορμύλια από γονείς Ορμυλιώτες.
Το ύψος της υποτροφίας ανέρχεται στο ποσό των εκατό (100,00) ευρώ μηνιαίως για τον υπότροφο φοιτητή Α.Ε.Ι.. Κείμενο προκήρυξης, δικαιολογητικά-αιτήσεις (μέχρι 31 – 5 – 2021), στο Δημοτικό Κατάστημα κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Τηλ. 2371351069

  • Λήξη Υποβολής: 31 Μαΐου 2021

    Τοποθεσία: Ελλάδα