Τελευταίο 10ημερο για να κλείσεις το προσωπικό σου, ψηφιακό ραντεβού για συνέντευξη στις Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ

Τα βήματα που θα ακολουθήσεις για να κλείσεις ραντεβού για προσωπική συνέντευξη:

1.Κάνε την εγγραφή σου εδώ (έως 31/10).

2. Ανέβασε το βιογραφικό σου στα Ελληνικά, εάν θέλεις και στ’ αγγλικά ή/και το προφίλ σου στο Linkedin εάν το έχεις σωστά ενημερωμένο.

3. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή σου, θα λάβεις ένα μήνυμα με το προσωπικό σου link για ΕΙΣΟΔΟ στην ψηφιακή πλατφόρμα.

4. Στη συνέχεια θα μπορέσεις να ζητήσεις συναντήσεις για on-line συνέντευξη 1-1 με εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετέχουν.

5. Όταν ένα αίτημά σου εγκρίνεται ή απορρίπτεται θα λαμβάνεις αυτόματα σχετικό e-mail notification και θα ενημερώνεται το tab Οι Συναντήσεις μου στη σελίδα 1-1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ.
Να ξέρεις ότι από 1 έως 4 Νοεμβρίου θα μπορούν και οι εταιρείες να στείλουν αιτήματα για συνέντευξη προς εσένα, οπότε τσέκαρε συχνά τις ημέρες αυτές μέχρι την εκδήλωση το email σου (αυτό που έχεις κάνει την εγγραφή σου).

6. Οι συνεντεύξεις σου, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχεις διαμορφώσει, θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσα από το tab 1-1 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ_ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ (πατώντας το σχετικό κουμπί για να συνδεθείς με την εταιρία).

Στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα θα μπορέσεις να παρακολουθήσεις live τις παρουσιάσεις των εταιριών τις δύο ημέρες της εκδήλωσης από τις 10:00 πμ. έως τη 1:00μ.μ: στο  LIVE STAGE (δεν είναι ακόμη ενεργοποιημένο).

Δες το πρόγραμμα της εκδήλωσης και των παρουσιάσεων εδώ

ΕΣΠΑ