Πρόσκληση συμμετοχής στην εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ “Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη”, αύριο Τρίτη 16 Μαϊου 2023 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη“, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μάϊου 2023, 09.30-14.45 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ (Ισόγειο, αμφ. 1).

Η εκδήλωση αφορά στην παρουσίαση πετυχημένων επιχειρηματικών πρακτικών από καταξιωμένους, έμπειρους και νέους επιχειρηματίες που θέλουν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν τα νέα παιδιά που σκέφτονται την επιχειρηματικότητα ως επιλογή σταδιοδρομίας, να το πράξουν.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρηματίες από το δίκτυο ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας), start-uppers από το πρόγραμμα Venture Garden του ACT, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Ok Thess και δύο πετυχημένες εταιρίες start up (Elektronio, Rhoe), οι οποίοι θα μοιραστούν με χαρά την εμπειρία τους.

Θα παρουσιαστούν, επίσης  δύο προγράμματα για την επιχειρηματικότητα στο ΑΠΘ,  το πρόγραμμα WALK και  το πρόγραμμα Co-Working, καθώς και το πρόγραμμα Venture Garden του ACT.

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ   

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βασιλική Μπασδεκίδου τηλ.: 2310.999320, e-mail: vasbas@auth.gr

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Η εκδήλωση θα αναμεταδοθεί και livestreaming

ΕΣΠΑ