Πρόγραμμα Πρακτικής Ερευνητικής Άσκησης “NewSpace Pioneers” – Greek New Space Society

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "APPLY NOW NEWSPACE PIONEERS TO GREEK NEWSPACE SOCIETY ΑΝΑΖΗΤΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ NA ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝΣΤΟ npor PAMMA NEWSPACE PIONEERS 2022"

Το πρόγραμμα NewSpace Pioneers του @greek_newspace_society είναι ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης, το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με ερευνητές και καθηγητές ελληνικών Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων και απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, πρόσφατους αποφοίτους, καθώς και υποψήφιους διδάκτορες.

Το πρόγραμμα αφορά διεπιστημονικά ζητήματα σχετικά με την εξερεύνηση και την ανάπτυξη του διαστήματος, έχοντας ως στόχο τη σύνδεση των αντικειμένων των σπουδών των υποψηφίων με τον συγκεκριμένο κλάδο.

Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να ερευνήσουν διάφορες πτυχές της Νέας Διαστημικής υπό την καθοδήγηση και την επίβλεψη των ακαδημαϊκών συμβούλων του Greek NewSpace Society.

🚀 Δείτε τα θέματα και δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα “NewSpace Pioneers 2022” στο link 🔗 παρακάτω αλλά και στο bio στην σελίδα του Instagram.

https://forms.gle/DcPehaovPcU24rDRA

#newspacepioneers#awakentheflame

ΕΣΠΑ