Διαδυκτιακή Ημερίδα του Κλάδου της Σχολικής Ψυχολογίας: “e-κόπωση: Διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας και εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας” – Ελληνική Ψυχολογική Εταιρία ΕΛ.Ψ.Ε.

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Με χαρά ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στη Διαδικτυακή Ημερίδα που θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17 Απριλίου στις 11 π.μ., ο Κλάδος Σχολικής Ψυχολογίας της ΕΛΨΕ με θέμα “e – κόπωση: Διαδικτυακές πλατφόρμες επικοινωνίας και εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας” και εισηγητές/τριες τους/τις ακόλουθους/ες:

α) κ. Τιμόθεο Παπαδόπουλο, Πανεπιστήμιο Κύπρου με την εισήγηση “Η Μεταβολή της Καθημερινότητας και η Εξ αποστάσεως Εκπαίδευση ως Συνέπειες της Πανδημίας”
β) κα. Αργυρώ Βατάκη, Πάντειο Πανεπιστήμιο Πολιτικών και Κοινωνικών Επιστημών με την εισήγηση “Εικονικές τάξεις και μάθηση κατά την COVID 19: Μια πολυαισθητηριακή προσέγγιση”
γ) κ. Ανδριανό Μουταβελή, Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Ειδικής Αγωγής & Ενταξιακής Εκπαίδευσης με την εισήγηση “Ρόλοι εκπαιδευτικών και γονέων την εποχή αναστολής σχολείων και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης”
δ) κ.κ. Μαρίνα Κρητικού & Μαρία Σμαργιανάκη, Συμβουλευτικό Κέντρο, Πανεπιστήμιο Κρήτης “Εξ αποστάσεως εκπαίδευση σε συνθήκες πανδημίας: τρόποι διαχείρισης της κόπωσης και ενίσχυσης της ψυχικής ανθεκτικότητας”

Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη (χωρίς προεγγραφή) και δεν θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Μπορείτε να επισκεφτείτε και το site https://fayeantoniou.wixsite.com/website

Θα χαρούμε ιδιαίτερα με τη συμμετοχή σας.

Οι συντονίστριες του Κλάδου Σχολικής Ψυχολογίας, Γιώτα Δημητροπούλου & Φαίη Αντωνίου

ΕΣΠΑ