Εκδήλωση με θέμα “The Power of Innovation” για την καινοτομία την επιχειρηματικότητα την επιστήμη και την τεχνολογία από τη Fortune Greece-Τρίτη 07/02/2023

Tην Τρίτη 7 Φεβρουαρίου στις 16.30 το Fortune Greece διοργανώνει ένα half day event στο Ωδείο Αθηνών, αφιερωμένο στη δύναμη της καινοτομίας, με άξονες την επιχειρηματικότητα, την επιστήμη και την τεχνολογία.

Συμμετέχουν εταιρείες που επενδύουν στην Ελλάδα, στηρίζουν την οικονομία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και προάγουν την εθνική μας ισχύ, αξιοποιώντας τις δυνάμεις του μέλλοντος.

Σε ένα περιβάλλον μεταβαλλόμενο, απρόβλεπτο, πολυπαραγοντικό και αβέβαιο, η καινοτομία, η ανανέωση και η ευελιξία αποτελούν απαραίτητες προϋποθέσεις, για να διατηρήσουν οι επιχειρήσεις το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα και να επιτύχουν τη διαδικασία του πράσινου και του ψηφιακού μετασχηματισμού τους.

Το «κλειδί» για την βιώσιμη ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα βρίσκεται στις επενδύσεις, στην καινοτομία, στις συνέργειες δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, στην προσέλκυση και τη διατήρηση του ταλέντου, στην ανταλλαγή γνώσεων και «βέλτιστων πρακτικών».

Με ομπρέλα την δύναμη της καινοτομίας και τίτλο “Τεχνολογία, Επιχειρηματικότητα, Εθνική Ταυτότητα” κορυφαίοι επικεφαλής επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, φωτίζουν τον τρόπο που οι εταιρείες τους επανεφευρίσκουν τον εαυτό τους και γίνονται επιταχυντής προόδου, συνδέοντας με τρόπο συνεκτικό, το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

  • Πώς επηρεάζει η τεχνολογία την εθνική μας ταυτότητα και γιατί η εθνική ταυτότητα αρδεύει την εθνική ισχύ σε όλα τα επίπεδα;
  • Ποιος είναι ο ρόλος της επιχειρηματικής καινοτομίας στην πολιτιστική και ιστορική μας κληρονομιά;
  • Με ποιους τρόπους η τεχνολογία γίνεται όχημα για την ανάδειξη της εθνικής μας ισχύος και δημιουργεί αξία για τη χώρα;
  • Γιατί είναι καθοριστικός ο ρόλος των επιχειρήσεων στην ψηφιακή διασύνδεση του παρελθόντος με το παρόν και το μέλλον, στην ιστορική μας συνέχεια και στην ισχυρή και συνεκτική εθνική μας ταυτότητα;

Στην εκδήλωση, συμμετέχουν σε μια one on one συζήτηση, ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, με την ιστορικό Μαρία Ευθυμίου.

Παρακολουθήστε το #ΤhePowerofInnovation online κάνοντας εγγραφή εδώ >> bit.ly/3Wlc7I3

ΠΜΣ "Εφαρμοσμένος Προγεννητικός Έλεγχος"-Προσκληση υποβολής αιτήσεων

Προκηρύξεις Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΑΠΘ

Υποτροφίες DAAD 2025/26 για Σπουδές και Έρευνα στη Γερμανία

8th International Conference on Industrial and Hazardous Waste Management, Chania

Παράταση Προκήρυξης ΔΠΜΣ ΑΠΘ

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου