Συμμετοχή του Γραφείου Διασύνδεσης Α.Π.Θ. στη Διεθνή Έκθεση Πανεπιστημίων IUF – Virtual / 14 Απριλίου 12:00 με 18:00

Η 6η Διεθνής Έκθεση Πανεπιστημίων – IUF στην Ελλάδα είναι γεγονός! Η ομάδα της IUF σε προσκαλεί σε μια δυναμική εμπειρία αλληλεπίδρασης με πανεπιστημιακούς εκπροσώπους από 40+ Πανεπιστήμια, αυτή τη φορά διαδικτυακά, στις 14 Απριλίου, από τις 12:00 μέχρι τις 18:00.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται εκεί!

Για να λάβεις μέρος στην έκθεση το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις την εγγραφή σου εντελώς δωρεάν εδώ.

5 Λόγοι να επισκεφθείς την Virtual IUF!

Είναι Διαδικτυακή!

Η IUF, προσαρμοζόμενη στις φετινές συνθήκες, συνεχίζει να σας προσφέρει την δυνατότητα ενημέρωσης για ευκαιρίες σπουδών, πλέον από την ασφάλεια και άνεση του σπιτιού σας. Μέσω μιας πλατφόρμας εικονικής πραγματικότητας, μπορείς να επικοινωνήσεις ζωντανά με εκπροσώπους πανεπιστημίων μέσω chat, κλήσης ή ακόμη και βίντεο κλήσης.

40+ Πανεπιστήμια από 8 χώρες

Έλα σε επαφή με Πανεπιστήμια από τουλάχιστον 8 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας και μάθε για πάνω από 3.000 εκπαιδευτικά προγράμματα (Bachelor, Masters, MBA και PhDs) ζωντανά, από τους ίδιους τους εκπροσώπους τους. Η Λίστα Εκθετών ανανεώνεται συνεχώς και θα τη βρεις στην ιστοσελίδα της IUF.

Μαθητής ή Φοιτητής

Στην Virtual IUF προσφέρονται ίσες ευκαιρίες και στους δύο. Στόχος, η παρουσίαση των επιλογών που έχει ένας μαθητής ή φοιτητής στην μετέπειτα ακαδημαϊκή του πορεία και η επιλογή του καλύτερου για αυτόν εκπαιδευτικού προγράμματος.

Σεμινάρια και Παρουσιάσεις

Παρακολούθησε ομιλίες ακαδημαϊκού ή επαγγελματικού περιεχομένου από συμβούλους και εκπροσώπους πανεπιστημίων. Η ατζέντα θα ανακοινωθεί εδώ.

Χρειάζεσαι υποτροφία;

Στην IUF μπορείς να μάθεις περισσότερα για τις διαθέσιμες υποτροφίες και οικονομικές διευκολύνσεις που θα σε βοηθήσουν να συμμετέχεις στο πρόγραμμα σπουδών που ονειρεύεσαι.

Μέχρι τότε, ακολούθησε τις σελίδες της IUF σε Facebook και Instagram για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα.

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 2021-04-14

    Λήξη Εκδήλωσης: 2021-04-14