Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Το Γραφείο Διασύνδεσης Σπουδών & Σταδιοδρομίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, υπό την αιγίδα των Πρυτανικών Αρχών και σε συνεργασία με τα Κέντρα Εκπαιδευτικής & Συμβουλευτικής  Υποστήριξης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, διοργάνωσαν, για ακόμα μία χρονιά, την πενταήμερη εκδήλωση με θέμα:

«Οι Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο»

Η εκδήλωση απευθυνόταν στις μαθήτριες και τους μαθητές Γ΄ Λυκείου των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων του Νομού Θεσσαλονίκης, με σκοπό την έγκαιρη και αξιόπιστη ενημέρωση τους, σε σχέση με τις προοπτικές σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης και περαιτέρω απασχόλησης και πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά από τη 1 έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2021.

Στην εκδήλωση  συμμετείχαν εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. οι οποίοι  παρουσίασαν στους μαθητές το πρόγραμμα σπουδών του κάθε Τμήματος / Σχολής, τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των πτυχιούχων τους και τις συνθήκες απασχόλησής τους στην αγορά εργασίας.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, κάθε ημέρα πραγματοποιήθηκε παρουσίαση των ΚΕΣΥ  και εισήγηση με θέμα “Συμβουλές επιτυχούς διαχείρισης σταδιοδρομίας” από  το Γραφείο Διασύνδεσης του Α.Π.Θ.

Η εκδήλωση αναμεταδόθηκε ζωντανά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Βιντεοσκόπηση Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021
Βιντεοσκόπηση Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021
Βιντεοσκόπηση Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021
Βιντεοσκόπηση Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021
Βιντεοσκόπηση Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021