ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ: “Pink Together” “Mαζί για την Ελπίδα”

Με το σύνθημα «ΜΑΖΙ για την Ελπίδα», ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης, μας καλεί όλους τον φετινό Μάιο στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και στο 1ο “Pink Together”, τη μεγαλύτερη ενημερωτική εκστρατεία στη Β. Ελλάδα για την Πρόληψη και Έγκαιρη Διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού.

Την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, στις 17:00, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, πρόκειται να γίνει «ροζ» για να γιορτάσουμε ΜΑΖΙ το σπουδαίο δώρο της ΖΩΗΣ!

Σημαντική δράση της φετινής διοργάνωσης θα είναι ο ΔΩΡΕΑΝ Κλινικός Έλεγχος Μαστού για όσες γυναίκες επιθυμούν να εξεταστούν με τη συνεργασία εξειδικευμένων σε θέματα μαστού Ιατρών, από τη Β’ Προπαιδευτική Χειρουργική Κλινική ΑΠΘ του Γ.Ν.Θ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ Υπέρηχο Μαστού από την Ακτινοδιαγνώστρια κ. Μαρία Μαλανδρή. Επίσης θα δοθούν και ΔΩΡΕΑΝ Μαστογραφίες σε συνεργασία με διαγνωστικά κέντρα σε περίπτωση που χρειαστεί περαιτέρω έλεγχος.


Ακόμη, σας περιμένουμε το Σάββατο 25/05 και ώρα 18:00 στο Privee Rest, Λεωφ. 45Β, στο Pink Cocktail Party, έτσι ώστε να προοιωνήσουμε την εκστρατεία μας ευχάριστα!

Φέτος γινόμαστε όλοι ΜΑΖΙ, μια φωνή! Όλοι ΜΑΖΙ για να νικήσουμε τον Καρκίνο του Μαστού, συναντιόμαστε όλοι ΜΑΖΙ για να γιορτάσουμε τη ΖΩΗ!


Έκθεση «Νέες Προοπτικές στην Αρχιτεκτονική Τοπίου» - «Fresh Perspectives in Landscape Architecture» του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Θερινή Ακαδημία από το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος στην Αθήνα

Προκηρύξεις Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΑΠΘ

"Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ" 28-5-2024 ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ- Δηλώσεις συμμετοχής ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Διιδρυματικό  Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Δ.Π.Μ.Σ.) στις Επιστήμες των Διαταραχών της Επικοινωνίας

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου