Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Π.Μ.Σ. Φαρμακευτική Τεχνολογία-Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ

Εκ μέρους του διευθυντή του ΠΜΣ “Φαρμακευτική Τεχνολογία” που οργανώνεται από το Εργαστήριο Φαρμακευτικής Τεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής Α.Π.Θ. κοινοποιείται η παρούσα πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος της υποψηφιότητας για εγγραφή στο ΠΜΣ για το ακαδημαϊκό έτος 2024 – 2025.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος θα διαρκέσει την περίοδο από 28 Αυγούστου 2024 έως και 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σημπληρώσουν τη συνημμένη αίτηση (0. Εκδήλωση ΕνδιαφέροντοςΥποψηφιότητας 2024-2025) και αφού συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά να τα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση msc-pharmtech@pharm.auth.gr, σύμφωνα με τις οδηγίες που υπάρχουν στην συνημμένη αίτηση.

Απαραίτητα Δικαιολογητικά

  1. Πτυχίο / Μεταπτυχιακό / PhD / άλλο
  2. Αναγνώριση από ΔΟΑΤΑΠ (αν απαιτείται)
  3. Πρόσφατο Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα, με αναφορά στην εκπαίδευση, πρακτική άσκηση, επαγγελματική εμπειρία, ακαδημαϊκές δημοσιεύσεις, ακαδημαϊκά επιτεύγματα (μπορεί να χρησιμοποιηθεί το πρότυπο Europass template).
  4. Αποδεικτικό Γνώσης Αγγλικής Γλώσσας
  5. Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας ή Διαβατηρίου
  6. Δύο (2) πρόσφατες συστατικές επιστολές, στην ελληνική ή αγγλική γλώσσα, με αναφορά στην υποψηφιότητα στο παρόν ΠΜΣ.
  7. Επιστολή Κινήτρων (χρησιμοποιείστε το πρότυπο εδώ)
  8. Λοιπά αρχεία υποστήριξης της υποψηφιότητας

Αφού ελεγχθούν τα δικαιολογητικά από τη Γραμματεία του ΠΜΣ οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για την κατάσταση της αίτησης τους, καθώς και για τα επόμενα βήματα, με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση παρακαλώ να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία του ΠΜΣ στην ανωτέρω ηλ. διεύθυνση.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

1. Θα πρέπει να συμπληρώνεται με ακρίβεια και με γνώση ότι η υποβολή της υπέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης του πολίτη, περί της ακρίβειας και εγκυρότητας των υποβαλλόμενων φωτοαντιγράφων, και εξισώνεται με την υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/1986.

2. Η εκδήλωση ενδιαφέροντος υποβάλλεται ηλεκτρονικά, αφού μετατραπεί σε αρχείο .pdf και υπογραφεί ηλεκτρονικά μέσω της διαδικασίας της Ψηφιακής Βεβαίωσης Εγγράφου του gov.gr, στη Γραμματεία του ΠΜΣ (κ. Παρθενιάδης, msc-pharmtech@pharm.auth.gr).

3. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αποσταλεί στη Γραμματεία του ΠΜΣ για την υποβολή της αίτησης θα πρέπει να έχει θέμα: «[Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Υποψηφιότητας] Ονοματεπώνυμο υποψηφίου – ΠΜΣ Φαρμακευτική Τεχνολογία».

4. Όλα τα δικαιολογητικά για την υποστήριξη της υποψηφιότητας θα πρέπει να αποστέλλονται με το ίδιο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την αίτηση υποψηφιότητας και θα πρέπει να υποβάλλονται ως αρχεία .pdf και με τη μορφή ενός συμπιεσμένου αρχείου .zip με τίτλο «Δικαιολογητικά – Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου».

5. Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβάλλονται με αύξων αριθμό, όπως φαίνεται στον πίνακα των συνημμένων αρχείων αίτησης, στην δεύτερη σελίδα του παρόντος. Αν πρόκειται να κατατεθούν πολλαπλά αρχεία στην ίδια κατηγορία, τότε ο αύξων αριθμός θα συνοδεύεται και από το αύξων γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου.

Παράδειγμα:
Περίπτωση Α) Αν ο υποψήφιος καταθέτει τίτλο προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών, τότε τα αντίστοιχα έγγραφα θα πρέπει να τιτλοδοτηθούν ως εξής:
[01α] Αντίγραφο Πτυχίου.pdf
[01β] Αντίγραφο Μεταπτυχιακού.pdf

Περίπτωση Β) Αν ο υποψήφιος καταθέτει δεύτερο τίτλο προπτυχιακών σπουδών και αποδεικτικό επιστημονικής δημοσίευσης ως λοιπά αρχεία υποστήριξης της υποψηφιότητας, θα πρέπει να τιτλοδοτηθούν ως εξής:
[08α] Αντίγραφο Δεύτερου Πτυχίου.pdf
[08β] Αποδεικτικό Επιστημονικής Δημοσίευσης.pdf

6. Δεκτά ως δικαιολογητικά γίνονται και φωτοαντίγραφα εγγράφων που είναι ευκρινή και ευανάγνωστα Ν 4250/2014 (ΦΕΚ 74 τ. Α΄).

7. Τα αλλοδαπά έγγραφα θα πρέπει να έχουν επικυρωθεί πρωτίστως από δικηγόρο, εκτός και αν πρόκειται για αποδεικτικά εξέτασης/γνώσης ξένης γλώσσας, τα οποία έχουν συνταχθεί στην αγγλική, γερμανική ή γαλλική γλώσσα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Π.Μ.Σ. Φαρμακευτική Τεχνολογία-Τμήμα Φαρμακευτικής ΑΠΘ

Εκπαιδευτικά προγράμματα του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) ΑΠΘ 28/8/2024

Προκήρυξη του Διατμηματικού Προγραμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Τουρισμός και τοπική ανάπτυξη"

Επαναπροκήρυξη εισαγωγής στο ΠΜΣ "Διαχείριση Βιοποικιλότητας και Βιολογικών Πόρων" από το Τμήμα Βιολογίας ΑΠΘ

Πρόγραμμα Υποτροφιών Fulbright για Έλληνες Πολίτες, 2025-2026. Προκήρυξη εισαγωγής

Ενημερωτικό Εργαστήρι Ιατρική Ειδικότητα-Αγροτικό Ιατρείο 18 Ιουλίου 2024

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής