“Μονοπάτια Σταδιοδρομίας”, νέα virtual εκδήλωση του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Τα “Μονοπάτια Σταδιοδρομίας” είναι η νέα virtual εκδήλωση του Πανοράματος Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.

Η ημερίδα αποτελείται από 15 πάνελ με 100+ εισηγητές (ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες) με σκοπό να ενημερώσουμε νέους και νέες από διάφορα πανεπιστήμια για τις επιλογές καριέρας (τα “Μονοπάτια” του τίτλου) ανάλογα με τη σχολή τους.

Τα 11 τμήματα που επιλέξαμε να καλύψουμε είναι τα ακόλουθα (θα θέλαμε να καλύψουμε περισσότερα, αλλά δυστυχώς μια μέρα δεν είναι αρκετή!): 

  1. Στατιστικής και μαθηματικών
  2. Marketing
  3. Πληροφορικής
  4. Χρηματοοικονομικών
  5. Διοίκησης επιχειρήσεων
  6. Ναυτιλιακών
  7. Ηλεκτρολόγων μηχανικών
  8. Μηχανολόγων μηχανικών
  9. Χημικών μηχανικών
  10. Χημικών
  11. Φαρμακευτικής

Κάθε πάνελ θα διαρκεί μια ώρα και θα αποτελείται από έναν καθηγητή πανεπιστημίου και 5-6 στελέχη επιχειρήσεων, εκ των οποίων οι περισσότεροι έχουν σπουδάσει το αντικείμενο του πάνελ. Κάθε ομιλητής θα κάνει μια σύντομη παρουσίαση πέντε λεπτών για το δικό του “μονοπάτι” και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση και ερωτήσεις από το κοινό.

Επιπλέον, θα πραγματοποιηθούν τρία πάνελ με τη συμμετοχή Διευθυντών Ανθρώπινου Δυναμικού πολύ σημαντικών εταιρειών με θέμα το τι ζητάει η αγορά εργασίας και πώς οι νέοι μπορούν να προετοιμαστούν κατάλληλα όσο φοιτούν ακόμα στο πανεπιστήμιο. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα Κέντρα Καινοτομίας στην Ελλάδα τεσσάρων σημαντικών εταιρειών: Accenture, Cisco, Oracle και Pfizer. 

Για δωρεάν εγγραφή ακολουθήστε το σύνδεσμο: https://www.monopatia-stadiodromias.org/

Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών "Επικοινωνία"

Youth Connect workshops: Gender Equality & Deep Listening

Πρόσκληση για συμμετοχή φοιτητών σε έρευνα για την Παραδοσιακή Οικολογική Γνώση

Προκήρυξη Υποτροφιών της Ιταλικής Κυβέρνησης για το Ακαδημαϊκό Έτος 2026–2027

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΗΞΗΣ ΕΡΓΟΥ, «Παρατηρητήριο παρακολούθησης εθνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών πολιτικών για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών – Περιφέρειες Αττικής, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων»

Εκδήλωση "Επιχειρηματικότητα και Χρηματοδότηση" από το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, Τετάρτη 18 Μαρτίου

Διαδικτυακή Εκδήλωση για Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας Στον Τουρισμό – Από την Ιδέα στη Πράξη με τον CapsuleT Accelerator σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, 12/03

«Personal Branding, Δεξιότητες, Δικτύωση & Εργασιακό Wellbeing», Τρίτη 17 Μαρτίου 2026, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ

Ενημερωτική εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2026-2027: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής, 3/3/26, ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ

Νέο Εργαστήρι επιχειρηματικότητας "Καμβάς Επιχειρηματικού Μοντέλου για Χημικούς Μηχανικούς", Παρασκευή 27/02

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης: