3ο Workshop Tech Transfer 2022-23 Βιωσιμότητα, Χρηματοδότηση Δομών και KPIs την Πέμπτη 16/02

TECH TRANSFER #3: ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ & KPIs

Μπορούν οι δράσεις και οι δομές μεταφοράς τεχνολογίας σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα να είναι πραγματικά βιώσιμες;

Το τρίτο workshop του κύκλου #TechTransfer της σειράς «Επιχειρηματική Αξιοποίηση Έρευνας και Μεταφορά Τεχνολογίας» προσκαλεί την ελληνική κοινότητα της έρευνας και καινοτομίας, να συναντηθεί δια ζώσης στη Στέγη, αλλά και online. Μια συνδιοργάνωση του Ιδρύματος Ωνάση με τον Τομεακό Επιστημονικό Συμβούλιο Μεταφοράς Τεχνολογίας & Διανοητικής Ιδιοκτησίας του ΕΣΕΤΕΚ και το @Uni.Fund.

Το 3ο Workshop διοργανώνεται με στόχο την ανάπτυξη της Μεταφοράς Τεχνολογίας από τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Κέντρα στην αγορά. Στο πλαίσιό του, στελέχη με σημαντική εμπειρία στον χώρο της Μεταφοράς Τεχνολογίας από τη Γερμανία, το Βέλγιο και την Ελλάδα θα μοιραστούν βέλτιστες πρακτικές για τη λειτουργία αντίστοιχων γραφείων και ενέργειες που εξασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους. Θα ακολουθήσει συζήτηση σε πάνελ με εκπροσώπους θεσμικών φορέων στην οποία θα παρουσιαστούν οι σκέψεις και οι ενέργειες που έχουν ήδη προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον για τη συνέχιση της υποστήριξης της Μεταφοράς Τεχνολογίας στην Ελλάδα.

Θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023, 16.00-18.00, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση στην Αθήνα (παρέχεται επίσης η δυνατότητα παρακολούθησης από απόσταση).

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη, αλλά για την είσοδο ή την παρακολούθηση από απόσταση απαιτείται προεγγραφή:  https://form.jotform.com/230372117684354

Tech Transfer 2022–23: Workshop 3 | 16.02.2023 | Μικρή Σκηνή και οnline | 16:00 – 18:00 | Είσοδος ελεύθερη με προεγγραφή

Δείτε το πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή στο https://www.onassis.org/…/tech-transfer-2022-23…

//

TECH TRANSFER #3: SUSTAINABILITY, FUNDING & KPIs

Can technology transfer actions and infrastructure in universities and research centers prove truly sustainable?

Τhe third #TechTransfer workshop of the “Research and Technology Transfer Business Development” series poses the significant question of how we see the future of Technology Transfer Offices in the long term, as well as how can we assess their success or failure.

Tech Transfer 2022-23: Workshop 3 | 16.02.2023 | Upper Stage & Online | 16:00-18:00 | Free admission with registration

A collaboration of #OnassisFoundation with the Sectoral Scientific Council of Technology Transfer & Intellectual Property of the National Council for Research, Technology and Innovation & Uni.Fund.

Find out more and register at https://www.onassis.org/…/tech-transfer-2022-23…

ΠΜΣ "Εφαρμοσμένος Προγεννητικός Έλεγχος"-Προσκληση υποβολής αιτήσεων

Προκηρύξεις Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων ΑΠΘ

Υποτροφίες DAAD 2025/26 για Σπουδές και Έρευνα στη Γερμανία

8th International Conference on Industrial and Hazardous Waste Management, Chania

Παράταση Προκήρυξης ΔΠΜΣ ΑΠΘ

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου