Eκδήλωση «Αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία – Χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες» Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 στις 17:00 στο Αμφιθέατρο Ι του Κτιρίου ΚΕΔΕΑ

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ της εταιρίας  HELLENiQ ENERGY και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και με σκοπό την ενίσχυση της έρευνας στο ΑΠΘ, η εταιρία  HELLENiQ ENERGY ανέλαβε και χρηματοδότησε σε ετήσια βάση ένα πρόγραμμα υποτροφιών που απευθύνεται σε υποψήφιους διδάκτορες και μεταπτυχιακούς φοιτητές της Πολυτεχνικής Σχολής, της Σχολής Θετικών Επιστημών και της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλούμε σε εκδήλωση με τίτλο «Αξιοποίηση της έρευνας και της επιστημονικής γνώσης στη βιομηχανία – Χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες», όπου θα παρουσιαστούν οι ερευνητικές προτάσεις των υποψηφίων διδακτόρων-υποτρόφων τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 17:00 στο Αμφιθέατρο Ι του Κτιρίου ΚΕΔΕΑ.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ο Πρύτανης του ΑΠΘ κ. Νίκος Παπαϊωάννου, ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Διά Βίου Εκπαίδευσης του ΑΠΘ κ. Ευστράτιος Στυλιανίδης, ο Διευθυντής Νέων Τεχνολογιών και Εναλλακτικών Πηγών Ενέργειας HELLENiQ ENERGY κ. Σπύρος Κιαρτζής, η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Ομίλου HELLENiQ ENERGY κα. Γεωργία Λασανιάνου.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Προκήρυξη μιας θέσης άμισθου μεταδιδάκτορα από το Τμήμα Φαρμακευτικής

Παγκόσμιο συνέδριο ISSUP 2024: The Art of Healing,Θεσσαλονίκη 24-30 Ιουνίου

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκπόνηση Διδακτορικής Διατριβής

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος θέσεων Μεταδιδακτορικών Ερευνητών/τριών

ICF GLOBAL: Δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής φοιτητών στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα"Coaching δεξιότητες & Εργαλεία στην Πράξη"

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου