30 χρόνια Μέριμνα_ Συμπόσιο “Το Νόημα και η Αξία της Ζωής”

­
30 Χρόνια Μέριμνα   
ΣΥΜΠΟΣΙΟ “Το Νόημα και η Αξία της Ζωής”  
Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025 | Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Banquet)     ­ ­

Η “Μέριμνα” γιορτάζει τα 30 χρόνια λειτουργίας της.  Εδώ και τριάντα χρόνια βρίσκεται κοντά σε παιδιά, οικογένειες, σχολικές και ευρύτερες κοινότητες που βιώνουν ανατρεπτικές εμπειρίες ζωής, εξαιτίας μιας απώλειας ή απειλητικής για τη ζωή ασθένειας.  
Στο Συμπόσιο «Το Νόημα και η Αξία της Ζωής», έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε διακεκριμένους επιστήμονες από τον χώρο της ανακουφιστικής φροντίδας και του πένθους καθώς και τον Έλληνα διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά με την πρόσφατη ταινία του «Τελευταία Πνοή».  
Σας καλωσορίζουμε και ελπίζουμε αυτή η επιστημονική εκδήλωση να αποτελέσει μια ακόμα αφορμή για να αφυπνιστούμε στις προτεραιότητες που θέτουμε στη ζωή, στις αξίες που μεταδίδουμε στα παιδιά, τους νέους και τα εγγόνια μας, αλλά και στις σχέσεις που διαμορφώνουμε σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.  
https://merimnaevent.gr/

Allwyn Rockets Graduate Program: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για νέους/ες αποφοίτους/ες

2η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για εισαγωγή στο ΔΔΠΜΣ "Επιστήμες των Διαταραχών της Επικοινωνίας", ΠΑΜΑΚ-ΑΠΘ (λήξη 30/6)

Προκήρυξη και Διαδικασία Εισαγωγής μεταπτυχιακών φοιτητών στο ΔΠΜΣ Ν&Ν και στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα σπουδών του Τμήματος Φυσικής, (2026-2027)

Προκήρυξη υποβολής αιτήσεων εισαγωγής στο Διιδρυματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συστηματική Φιλοσοφία», 2026-27

Προκήρυξη Δ.Π.Μ.Σ. “Έρευνα και Εκμετάλλευση Υδρογονανθράκων” 2026-2027 / Call For Applications IIPS Hydrocarbons 2026-27

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ

Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την τεχνητή νοημοσύνη από την Google με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ διαδικτυακά-28 & 29 Απριλίου

Ενημερωτική Εκδήλωση IAESTE & Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ “Professional Developent, Elevate your Career", 1/4/2026, ΚΕΔΕΑ

Εκδήλωση "Επιχειρηματικότητα και Χρηματοδότηση" από το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, Τετάρτη 18 Μαρτίου

Διαδικτυακή Εκδήλωση για Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας Στον Τουρισμό – Από την Ιδέα στη Πράξη με τον CapsuleT Accelerator σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, 12/03

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης: