2ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας από το InfinityGreece-Σάββατο 8 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων

Το InfinityGreece είναι κοινωνική επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) με έδρα την Θεσσαλονίκη και αντικείμενο ενασχόλησης τα digital media, την ψηφιακή εποχή και την κοινωνική επιχειρηματικότητα. Φιλοξενεί 150+ ετήσιους εθελοντές, νέους 16-30 ετών και στόχο έχει να τους βοηθήσει να αναπτύξουν hard & soft skills μέσα από προγράμματα εθελοντισμού, εκπαίδευσης και κινητικότητας.

Το 2ο Συνέδριο Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων “Καραπάντσειο” το Σάββατο 8 Απριλίου 2023. Αποτελεί συνδιοργάνωση με τον Δήμο Αμπελοκήπων και θα φιλοξενήσει ομιλία του Δημάρχου! Βασικός σκοπός αποτελεί η  ανάδειξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας ενώ η φετινή θεματολογία εστιάζει περισσότερο  στην οικονομική και νομική προέκταση της Κοινωνικής Επιχείρησης: στα στάδια δημιουργίας μιας Κοιν.Σ.Επ, τα πλεονεκτήματα που έχει ως μορφή επιχείρησης αλλά και τα διαρθρωτικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς κατά την δημιουργία της.

Κατά την διάρκεια του συνεδρίου αναμένονται να φιλοξενηθούν φορείς και επιχειρήσεις της πόλης που σχετίζονται με την κοινωνική επιχειρηματικότητα με σκοπό την παρουσίαση τους στο κοινό και την ενημέρωση του για τη λειτουργία και τις δράσεις τους. Η διάρκεια του συνεδρίου ανέρχεται στις 5 ώρες από τις 11:00 έως τις 16:00 και απαρτίζεται από τρία τμήματα: ομιλίες επιχειρηματιών από Κοιν.Σ.επ της Θεσσαλονίκης, ομιλίες σχετικά με το νομικό και οικονομικό πλαίσιο, open chat και networking session.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το InfinityGreece πατήστε εδώ!

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου

Ομαδικά Εργαστήρια Προετοιμασίας για Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024