25ο ετήσιο Συνέδριο MIT Global Startup Workshop (MIT GSW για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα-30 και 31 Μαρτίου

Το 25ο ετήσιο Συνέδριο MIT Global Startup Workshop (MIT GSW) που συνδιοργανώνεται από το MIT Enterprise Forum Greece, τον Σύλλογο Αποφοίτων του Τεχνολογικού Ινστιτούτου Μασαχουσέτης MIT Club of Greece, και το Hellenic Innovation Network θα διεξαχθει στην Αθήνα στις 30 και 31 Μαρτίου.

Για πρώτη φορά, η Ελλάδα θα φιλοξενήσει φέτος το ετήσιο συνέδριο του MIT για τη νεοφυή επιχειρηματικότητα, στις 30-31 Μαρτίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής).

Πρόκειται για ένα σημαντικό εγχείρημα καθώς θα προσφέρει τη δυνατότητα στη χώρα μας να ενισχύσει τη θέση της σε παγκόσμια κλίμακα ως δίαυλος νεοφυούς επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας. Στα πλαίσια του διήμερου συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί ο Startup Pitch Competition, όπου ελληνικές startups θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την καινοτομία και την εταιρεία τους ζωντανά σε ένα πολύ μεγάλο κοινό επενδυτών και ειδικών από όλο τον κόσμο.

Το MIT GSW είναι μια ετήσια πολυήμερη διάσκεψη που συγκεντρώνει επιχειρηματίες, φοιτητές, επενδυτές και άμεσα ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο για την επιτάχυνση του επιχειρηματικού οικοσυστήματος της εκάστοτε περιοχής. Μέσα από μια σειρά προσαρμοσμένων εργαστηρίων, πάνελ και ομιλιών, στοχεύει στο να μοιραστεί τις επιχειρηματικές πρακτικές που αναπτύχθηκαν στο MIT.

Περισσότερες πληροφορίες στον σύνδεσμο: MIT GSW 2023.

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου