25 Νέες Ειδικές Υποτροφίες στο πλαίσιο του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» -Λήξη 10/10

Το Πανεπιστήμιo Πειραιώς – Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (ΚΕΔΙΒΙΜ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Συστημικών Μελετών (ΕΕΣΜ) πραγματοποιούν το Mastering Program CSAP (Certified Systemic Analyst Professional), το οποίο ως Executive Program προσφέρει Επαγγελματικές Πιστοποιήσεις και Άδεια Άσκησης Επαγγέλματος Συμβούλου Επιχειρήσεων.Το Executive Πρόγραμμα Σπουδών “CSAP Mastering Program” στοχεύει στο να παρέχει άρτια και ποιοτική επαγγελματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, ώστε να παράγει καταρτισμένους Επαγγελματίες Συστημικούς Αναλυτές και να συμβάλλει θετικά στην ανταγωνιστικότητα και στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας.
Η ΕΕΣΜ προσφέρει στους συμμετέχοντες του CSAP Προγράμματος για το νέο κύκλο σπουδών του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, εικοσιπέντε (25) Ειδικές Υποτροφίες, καλύπτοντας ένα σημαντικό μέρος του κόστους του προγράμματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στην ιστοσελίδα του Προγράμματος: csap.gr είτε στη Γραμματεία: email: csap@hsss.gr, τηλ.: 2104142145, 6940022366

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 10 Οκτωβρίου 2022

Προκειμένου να εκδηλώσετε ενδιαφέρον για την παραπάνω υποτροφία, παρακαλώ όπως συμπληρώσετε την αίτηση του προγράμματος «Σπουδάζω με Υποτροφία» πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://spoudazomeypotrofia.gr/ και στο 211 7051841.
Κάνε την αίτηση σου εδώ

Προκηρύξεις θέσεων υποψηφίων διδακτόρων σε Τμήματα του ΑΠΘ-λήξη προθεσμίας υποβολής αιτήσεων από 15-18/9 (Τμήματα Φαρμακευτικής, Κτηνιατρικής και Χημικών Μηχανικών)

Ανοιχτή εκδήλωση: Εισαγωγή στην κλινική προσέγγιση του Σωματικού Εγώ - Dr Pascale Ambroise

Μαθήματα Οικονομίας: Νέος Κύκλος δωρεάν σεμιναρίων χρηματοοικονομικής ανθεκτικότητας από την WHEN

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση υποτροφιών σε νέους επιστήμονες που θα υποβάλουν ερευνητικές προτάσεις, από την WWF (λήξη 11/10)

British Council Greece: Free Professional Development Opportunity for Early Researchers

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ

Νέα εκπαιδευτικά σεμινάρια για την τεχνητή νοημοσύνη από την Google με την υποστήριξη του Γραφείου Διασύνδεσης ΑΠΘ διαδικτυακά-28 & 29 Απριλίου

Ενημερωτική Εκδήλωση IAESTE & Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ “Professional Developent, Elevate your Career", 1/4/2026, ΚΕΔΕΑ

Εκδήλωση "Επιχειρηματικότητα και Χρηματοδότηση" από το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, Τετάρτη 18 Μαρτίου

Διαδικτυακή Εκδήλωση για Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας Στον Τουρισμό – Από την Ιδέα στη Πράξη με τον CapsuleT Accelerator σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ, 12/03

Παρακαλώ πληκτρολογήστε τον όρο αναζήτησης: