Διαδικτυακή εκδήλωση συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο “Νοσοκομεία & startups: Εφαρμόζοντας την Καινοτομία σε πραγματικό περιβάλλον” – ΕΚΤ

Το #EKTgr, κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο ‘Νοσοκομεία & startups: Εφαρμόζοντας την Καινοτομία σε πραγματικό περιβάλλον’, ανάμεσα σε νεοφυείς επιχειρήσεις από τον τομέα της Υγείας (Ψηφιακής Υγείας και Ιατρικής Τεχνολογίας) και Νοσοκομείων, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 (ώρα 12:00-14:30).
Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη διασύνδεση νοσοκομείων με #startups για την επικύρωση προτεινόμενων λύσεων σε πραγματικό περιβάλλον και την προώθηση της καινοτομίας στα νοσοκομεία, ενώ θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή διευρυμένου πάνελ με εκπροσώπους νοσοκομείων και κλινικών, καθώς και εκπροσώπους του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων.
Κεντρικός ομιλητής και επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής Eyal Zimlichman, ιδρυτής του Κέντρου Καινοτομίας ARC, το οποίο αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία σε παγκόσμιο επίπεδο του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Ισραήλ- The Sheba Medical Center at Tel Hashomer. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Sheba συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο “έξυπνα” νοσοκομεία του κόσμου, σύμφωνα με το Newsweek Magazine.
Μετά την εισήγηση του Ε. Zimlichman, θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των ομιλητών του πάνελ. Στη συνέχεια, οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους αναφορικά με ενδεχόμενη συνεργασία για δοκιμή των λύσεων και προτάσεών τους σε πραγματικό περιβάλλον που θα ενίσχυαν τη διαδικασία ωρίμανσής τους.
Πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές και τις εγγραφές (δωρεάν) μπορείτε να βρείτε εδώ.

Υποτροφίες Ιδρύματος Ωνάση 2024-25 ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

The Art of Healing, 24-30.06.2024 Thessaloniki, Greece | Newsletter #5

Téthys PhD workshop “Climate change from an interdisciplinary perspective” - limited number of scholarships

Επιστημονικό Συνέδριο : «Διεκδικώντας τα αυτονόητα… Ο ρόλος της Συμβουλευτικής»

Κάλεσμα για Εθελοντές: She Tells - Ενδυναμώνοντας Κάθε Άτομο για Ένα Βιώσιμο και Συμπεριληπτικό Αύριο!

Ομαδικά Εργαστήρια Προετοιμασίας για Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024

Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024, 2 & 3 Απριλίου 2024

Ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση: "Η Γυναίκα στη Σύγχρονη Αγορά Εργασίας: Προκλήσεις και Εργασιακά Δικαιώματα" - Πέμπτη 7/12/2023

Διαδικτυακή Εκδήλωση Μεταπτυχιακά & Υποτροφίες στο Εξωτερικό - Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023