Νέα εκδήλωση του Γραφείου Διασύνδεσης με θέμα ¨Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη” την Τρίτη 16 Μαϊου στο ΚΕΔΕΑ-Ανοιχτές οι δηλώσεις συμμετοχής

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη“, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μάϊου 2023, 09.30-14.45 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ (Ισόγειο, αμφ. 1).

Η εκδήλωση αφορά στην παρουσίαση πετυχημένων επιχειρηματικών πρακτικών από καταξιωμένους, έμπειρους και νέους επιχειρηματίες που θέλουν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν τα νέα παιδιά που σκέφτονται την επιχειρηματικότητα ως επιλογή σταδιοδρομίας, να το πράξουν.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρηματίες από το δίκτυο ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας), start-uppers από το πρόγραμμα Venture Garden του ACT, η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας και το Ok Thess και δύο πετυχημένες εταιρίες start up (Elektronio, Rhoe), οι οποίοι θα μοιραστούν με χαρά την εμπειρία τους.

Θα παρουσιαστούν, επίσης  δύο προγράμματα για την επιχειρηματικότητα στο ΑΠΘ,  το πρόγραμμα WALK και  το πρόγραμμα Co-Working, καθώς και το πρόγραμμα Venture Garden του ACT.

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ   

Θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση της εκδήλωσης και μέσω livestreaming

Πρόγραμμα εκδήλωσης


Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βασιλική Μπασδεκίδου τηλ.: 2310.999320, e-mail: vasbas@auth.gr

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας!

Μπορείτε να δείτε ζωντανά την εκδήλωση εδώ

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου