ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Τέχνη, Δημιουργικότητα και Διαδίκτυο: ‘Δια-συνδέοντας’ τη σχολική τάξη με Μουσεία Τέχνης

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+, Key Action 2 «GCAO: Get Creative with Art Online» («Γίνετε δημιουργικοί/ές με την Τέχνη στο Διαδίκτυο»), σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην Ημερίδα με διεθνή συμμετοχή παρουσίασης των πνευματικών προϊόντων που εξήχθησαν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Get Creative with Art Online (GCAO)» (Erasmus+, Key Action 2) (https://www.getcreativewithart.org/).

Σκοπός του Προγράμματος GCAO είναι να φέρει σε επαφή τους μαθητές και τις μαθήτριες με σημαντικά έργα τέχνης που υπάρχουν στις Εθνικές Πινακοθήκες και να τους δημιουργήσει συναρπαστικές ευκαιρίες να εξερευνήσουν την τέχνη μέσα από μια σειρά θεμάτων, και μέσω αυτών να αναπτύξουν μια διά βίου αγάπη για την τέχνη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα προϋποθέτει εγγραφή μέσω της εξής φόρμας google: https://forms.gle/EvAx9fd8cuGWRie46 και θα διεξαχθεί με φυσική παρουσία, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας για την Covid-19. Γλώσσα διεξαγωγής είναι η ελληνική, και για το μέρος των εισηγήσεων στην αγγλική θα υπάρξει  διερμηνεία, την οποία αναλαμβάνει η ομάδα του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών Διερμηνείας και Μετάφρασης του Α.Π.Θ., με επιστημονικά υπεύθυνη την  Αναπληρώτρια Καθηγήτρια κα. Ανθή Βηδενμάιερ του Τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Α.Π.Θ.

Ημερομηνία Διεξαγωγής: Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 και ώρα: 17:00μ.μ. έως 21:30μ.μ.

Χώρος : 3ο Δημοτικό Σχολείο Θεσ/νίκης, Δελφών 196

Περισσότερες πληροφορίες

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου

Ομαδικά Εργαστήρια Προετοιμασίας για Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024