Δωρεάν Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιτάχυνσης startup επιχειρήσεων-Ανοιχτές οι δηλώσεις συμμετοχής

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ STARTUP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΣ STARTUP ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η Βυζαντινή Θεσσαλονίκη ΑμΚΕ, στο πλαίσιο του έργου «Creating new value chain based upon an holistic enterprise support mechanism» με ακρωνύμιο Enter-Value” του προγράμματος Interreg V-A Cooperation Programme “Greece – Bulgaria 2014-2020, το οποίο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών, πρόκειται να διεξάγει ένα πρόγραμμα επιτάχυνσης Startup επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα επιτάχυνσης αναζητά φιλόδοξες και καινοτόμες νεοφυείς ομάδες προερχόμενες από υφιστάμενες εταιρείες, ή υποψήφιους επιχειρηματίες με σκοπό την ίδρυση νεοφυών επιχειρήσεων. Ομάδες ή και μεμονωμένα άτομα αφοσιωμένα στον στόχο τους θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια πρωτόλεια επιχειρηματική ιδέα ή ένα σκεπτικό που βρίσκεται σε αρχικό στάδιο σχεδιασμού ή να βελτιώσουν το επιχειρηματικό τους σκεπτικό μέσα από μια διαδικασία που θα μειώσει τόσο τον χρόνο για το επιτυχές λανσάρισμα στην αγορά ή την αναγνώριση του λάθους, θα προφυλάξει από μια μελλοντική αποτυχία και θα βοηθήσει σε πιθανή εκθετική ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθούν 2 online εκπαιδευτικά προγράμματα, διάρκειας 5 ημερών το καθένα, με την συμμετοχή 15 ατόμων ανά εκπαιδευτικό πρόγραμμα, εστιασμένα στη θεματολογία του business modelling, της δημιουργικής οικονομίας και των καλών πρακτικών επιχειρηματικότητας, καθένα από τα οποία θα περιλαμβάνει θεωρητική κατάρτιση και πρακτική άσκηση της μεθοδολογίας.

Το 1ο  εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές Μαΐου.

Η ακριβής ημερομηνία έναρξής του θα ανακοινωθεί εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετοχών και στη συνέχεια θα σταλεί η πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα στο σύνολο των συμμετεχόντων.

Η παρακολούθηση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ για κάθε συμμετέχοντα.

Η ένταξη στο πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω υποβολής αιτήσεως, την οποία μπορείς να συμπληρώσεις εδώ!!!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ !!!

Για επιπλέον πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία ΕΙΔΗΜΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ κατά τις ώρες 12:00μμ – 2:00μμ.

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου