Διαδικτυακή εκδήλωση συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο “Νοσοκομεία & startups: Εφαρμόζοντας την Καινοτομία σε πραγματικό περιβάλλον” – ΕΚΤ

Το #EKTgr, κόμβος του EIT Health στην Ελλάδα, διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση συζήτησης και δικτύωσης με τίτλο ‘Νοσοκομεία & startups: Εφαρμόζοντας την Καινοτομία σε πραγματικό περιβάλλον’, ανάμεσα σε νεοφυείς επιχειρήσεις από τον τομέα της Υγείας (Ψηφιακής Υγείας και Ιατρικής Τεχνολογίας) και Νοσοκομείων, την Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 (ώρα 12:00-14:30).
Η εκδήλωση έχει ως στόχο τη διασύνδεση νοσοκομείων με #startups για την επικύρωση προτεινόμενων λύσεων σε πραγματικό περιβάλλον και την προώθηση της καινοτομίας στα νοσοκομεία, ενώ θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή διευρυμένου πάνελ με εκπροσώπους νοσοκομείων και κλινικών, καθώς και εκπροσώπους του οικοσυστήματος των νεοφυών επιχειρήσεων.
Κεντρικός ομιλητής και επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο καθηγητής Eyal Zimlichman, ιδρυτής του Κέντρου Καινοτομίας ARC, το οποίο αποτελεί μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία σε παγκόσμιο επίπεδο του μεγαλύτερου νοσοκομείου του Ισραήλ- The Sheba Medical Center at Tel Hashomer. Αξίζει να αναφερθεί ότι το Sheba συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο “έξυπνα” νοσοκομεία του κόσμου, σύμφωνα με το Newsweek Magazine.
Μετά την εισήγηση του Ε. Zimlichman, θα ακολουθήσουν οι τοποθετήσεις των ομιλητών του πάνελ. Στη συνέχεια, οι νεοφυείς επιχειρήσεις θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν τα ερωτήματά τους αναφορικά με ενδεχόμενη συνεργασία για δοκιμή των λύσεων και προτάσεών τους σε πραγματικό περιβάλλον που θα ενίσχυαν τη διαδικασία ωρίμανσής τους.
Πληροφορίες για την εκδήλωση, τους ομιλητές και τις εγγραφές (δωρεάν) μπορείτε να βρείτε εδώ.

"Erasmus Careers" Staff Training "Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling." 

Workshop on Geometric Control and Mechanics" στο ACT (American College of Thessaloniki), 5-6 Ιουλίου 2024

Προκήρυξη νέων θέσεων υποψηφίων διδακτόρων από το Τμήμα Πληροφορικής

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Προκηρύξεις Υποτροφιών Κληροδοτημάτων ΙΚΥ για Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές σπουδές

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου

Ομαδικά Εργαστήρια Προετοιμασίας για Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024