Adecco Webinar: Πώς επιλέγω το επάγγελμα που μου ταιριάζει – 4 Ιουνίου 2020, στις 5μμ

Ζούμε σε μια εποχή που οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Αυτό που ισχύει σήμερα στην αγορά εργασίας, αύριο μπορεί να έχει αλλάξει, με αποτέλεσμα να είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε το μέλλον. Κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος για το τι ανάγκες θα έχει η αγορά εργασίας σε 5 ή 8 χρόνια. Ένας νέος που αποφασίζει τώρα να ακολουθήσει μια επαγγελματική κατεύθυνση δε μπορεί να είναι βέβαιος ότι αυτό που επιλέγει, και που τη δεδομένη στιγμή φαίνεται πως μπορεί να εξασφαλίσει μια καλή επαγγελματική πορεία, θα είναι αύριο το ίδιο υποσχόμενο. Δεν είναι λίγες οι φορές λοιπόν που κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής μας πορείας καλούμαστε να αλλάξουμε επαγγελματική κατεύθυνση και να προσαρμοστούμε στις νέες ανάγκες της αγοράς.

Μέσα σε αυτό το περιβάλλον, είναι πολύ κρίσιμο να κάνει κανείς μια επιλογή έχοντας υπόψη του ορισμένα κριτήρια που θα του επιτρέψουν να πάρει την πιο σωστή απόφαση.

Στο webinar αυτό θα συζητήσουμε για:

  • κλίσεις
  • ικανότητες
  • επιθυμίες
  • εργασιακή προσωπικότητα
  • προσδοκίες

Η Αντιγόνη είναι Σύμβουλος Επαγγελματικής Μετάβασης της LHH και Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού. Διαθέτει πολυετή εμπειρία, στον επαγγελματικό προσανατολισμό και έχει υποστηρίξει πλήθος μαθητών αλλά και ενηλίκων να εντοπίσουν το επάγγελμα που τους ταιριάζει.

Τα τελευταία χρόνια καθοδηγεί στελέχη να βρουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, μετά την αποχώρησή τους από την προηγούμενη εργασία τους, ενώ παράλληλα υλοποιεί σεμινάρια επιχειρηματικότητας, ως μέρος του Προγράμματος Επαγγελματικής Μετάβασης και παρέχει καθοδήγηση στην δημιουργία επιχειρηματικών σχεδίων καθώς και αξιολόγησης των επιχειρηματικών δεξιοτήτων των υποψήφιων επιχειρηματιών.

Έχει επίσης εμπειρία στη σκιαγράφηση επαγγελματικής προσωπικότητας μέσω ψυχομετρικών εργαλείων καθώς και στην αξιολόγηση των δεξιοτήτων και ικανοτήτων, των επαγγελματικών προτιμήσεων, της εργασιακής προσωπικότητας των υποψηφίων, των δυνατών τους σημείων και των σημείων που απαιτούν βελτίωση.

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου