Incubation πρόγραμμα του Orange Grove για την επιχειρηματικότητα-Αιτήσεις έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζονται οι υποβολές των αιτήσεων για συμμετοχή startups από όλη την Ελλάδα στο επόμενο Incubation πρόγραμμα του Orange Grove έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Τo εξάμηνο online Incubation πρόγραμμα του Orange Grove ενθαρρύνει αιτήσεις από οποιοδήποτε γεωγραφικό σημείο της ελληνικής επικράτειας με στόχο την ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εξ αποστάσεως workshops και συμβουλευτική καθοδήγηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της κάθε ιδέας / επιχείρησης καθώς και πρόσβαση σε χρήσιμα εργαλεία.

Διακεκριμένοι trainers και εθελοντές μέντορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με την πολύτιμη συμβολή και εμπειρία τους, θα προσφέρουν σεμινάρια, bootcamps και διαδραστικά εργαστήρια, τα οποία πλαισιώνονται από μέντορινγκ και tailor-made 1-1s. Παράλληλα, παρέχονται σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στο εκτεταμένο, διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ξεκινούν οι αιτήσεις υποβολής για το νέο κύκλο Incubation του Orange Grove

Ανοίγει η υποβολή αιτήσεων για το Incubation πρόγραμμα 2023-24 του Orange Grove, το οποίο απευθύνεται σε άτομα ή ομάδες που έχουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα καθώς και σε νεοσύστατες επιχειρήσεις ή/και υφιστάμενες καινοτόμες ΜμΕ που επιθυμούν να γίνουν μέρος ενός δυναμικού οικοσυστήματος καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Μέσω του εντατικού προγράμματος «επώασης», το Orange Grove προσφέρει τη δυνατότητα σε επίδοξους entrepreneurs και επιχειρηματίες αρχικών σταδίων να κάνουν πραγματικότητα τις καινοτόμες ιδέες τους ή να αναπτυχθούν περαιτέρω. Το Incubation πρόγραμμα παρέχει κατάρτιση και καθοδήγηση για την ανάπτυξη μιας καινοτόμου επιχειρηματικής σκέψης και δεξιοτήτων. Το πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 6 μηνών, περιλαμβάνει εντατικά workshops, 1:1 συναντήσεις και mentorship από καταξιωμένους μέντορες από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Ταυτόχρονα, προσφέρει χρήσιμα εργαλεία, όπως ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό, ευκαιρίες δικτύωσης με το διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Πρεσβείας της Ολλανδίας καθώς και με επιχειρηματίες από κορυφαίες εταιρίες. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα συνδεθούν με το δυναμικό οικοσύστημα των alumni startups του Orange Grove ενώ θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν και από σημαντικές εκπτώσεις που προσφέρουν οι partners του Orange Grove.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται απομακρυσμένα, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Orange Grove, δίνοντας τη δυνατότητα σε ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής. Η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Για την υποβολή αιτήσεων επισκεφτείτε το https://orangegrove.eu/apply/

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.orangegrove.eu, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας σε Facebook, Twitter, LinkedIn και Instagram.

Επικοινωνία για τα Μ.Μ.Ε.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:
 

Καραγκιουλέ Άννη

Σύμβουλος  Γραφείου Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Orange Grove

Κιν.: +30 6944562025

E-mail: anniekaragioule@oni.gr

 “Έχεις μία καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα; To @Orange Grove, έχει ανοίξει τις αιτήσεις για συμμετοχή startups από όλη την Ελλάδα στο επόμενο Incubation πρόγραμμα του. Συμπληρώστε τώρα την αίτηση συμμετοχής και μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε σεμινάρια, bootcamps και διαδραστικά εργαστήρια, τα οποία πλαισιώνονται από mentoring και tailor-made 1:1s, από διακεκριμένους ξένους και Έλληνες trainers. Παράλληλα, παρέχονται σημαντικές ευκαιρίες δικτύωσης και πρόσβαση στο διεθνές δίκτυο του Orange Grove και της Ολλανδικής Πρεσβείας. Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί online, μέσω απομακρυσμένης συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες εδώ: www.orangegrove.eu/apply/ ”.

“Do you have an innovative business idea? We would like to inform you that @Orange Grove is now accepting applications for its next online Incubation Programme. This is a nationwide call for ideas and applications from any Greek region are welcome as the programme will require mainly remote participation. Apply now for a chance to join the next batch of startups and benefit from tailor-made mentoring, 1:1 coaching, participation in seminars, bootcamps and workshops by acclaimed local and international trainers, and access to unique networking opportunities with the international network of Orange Grove and the Embassy of the Netherlands. Additional information: www.orangegrove.eu/apply/  “

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου

Ομαδικά Εργαστήρια Προετοιμασίας για Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024