12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας ΙΤ – TECH – DIGITAL EDITION 24-27 Μαΐου 2022

12ο Πανόραμα
Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας
ΙΤ – TECH – DIGITAL EDITION

24-27 Μαΐου 2022
  Στις 24-27 Μαΐου πραγματοποιείται διαδικτυακά ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων, το 12ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.
Πρόκειται για μια μεγάλη virtual εκδήλωση, που πραγματοποιείται σε μια εντυπωσιακή διαδραστική πλατφόρμα με έμφαση φέτος στην πληροφορική, τις νέες τεχνολογίες και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.
Απευθύνεται σε νέους και νέες όλων των ηλικιών με αγάπη για τον προγραμματισμό, τα analytics, το engineering και την τεχνολογία ευρύτερα, αλλά και σε εκείνους που σκέφτονται μια αλλαγή καριέρας προς πιο τεχνολογικές ειδικότητες.  
  Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα!  
  Κάνοντας δωρεάν εγγραφή, μπορείτε:
1. να παρακολουθήσετε ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών και panel discussions με 150+ εισηγητές. Οι ομιλητές θα σας μιλήσουν για τάσεις και ευκαιρίες απασχόλησης καθώς και για την καθημερινότητά τους ανάλογα με το ρόλο τους π.χ. Data Analyst, DevOps, Software Engineer, Information Security Officer κτλ. Οι ομιλίες θα πραγματοποιηθούν στο παρακάτω virtual conference center:  
  2. να συμμετάσχετε στα ψηφιακά Tech Career Days με τη συμμετοχή 33 σημαντικών επιχειρήσεων. Εκεί μπορείτε να δείτε ανοιχτές θέσεις εργασίας και να θέσετε ερωτήσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών:  
  3. να παρακολουθήσετε τα mini Tech Business Days όπου 17 εταιρείες θα παρουσιάσουν τα τεχνολογικά τους project, τις ειδικότητες που έχουν ή αναζητούν κ.τλ.   4. να ανεβάσετε το προφίλ σας και το βιογραφικό σας (αν θέλετε) και να έχουν πρόσβαση σε αυτά οι εταιρείες για ένα μήνα.
5. να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό Leaderboard και ανάλογα με το πόσο δραστήριοι είστε (π.χ. πόσες ομιλίες παρακολουθήσετε ή πόσους φίλους φέρετε κτλ) θα κερδίζετε πόντους και οι πέντε πρώτοι στο τέλος θα επιβραβευθούν με σημαντικά δώρα:  
  Τέλος, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης σε όσους και όσες συνδεθούν δύο, τουλάχιστον, διαφορετικές μέρες και για τέσσερις ώρες συνολικά.
 

Κάνε δωρεάν εγγραφή τώρα!

Έναρξη εγγραφών για το Hi-Drive Summer School 2024 με θέμα την Αυτοματοποιημένη Οδήγηση | Αθήνα, 25 - 26 Σεπτεμβρίου 2024

ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΘ

Κέντρο Ελληνικών Σπουδών Ελλάδος (ΚΕΣ)

"Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ" 28-5-2024 ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ- Δηλώσεις συμμετοχής

Δωρεάν webinar /1ος Κύκλος «Know & Grow Evenings» από την Projectyou

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου

Ομαδικά Εργαστήρια Προετοιμασίας για Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024

Σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης