ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ (FELLOWSHIP) ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ AZRIELI ΓΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ, ακ. έτους 2024-25 (1/9-15/11/2023)

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα του Τμήματος Σπουδών έχει αναρτηθεί η προκήρυξη του Ιδρύματος Azrieli (Ισραήλ) σχετικά με πρόγραμμα υποτροφιών (fellowships) εκπόνησης μεταδιδακτορικής έρευνας στους τομείς: της Επιστήμης-Τεχνολογίας-Μηχανικής-Μαθηματικών (STEM, έως 18 θέσεις), των Ανθρωπιστικών Επιστημών (έως 3 θέσεις) και των Κοινωνικών Επιστημών (έως 3 θέσεις), σε Ιδρύματα του Ισραήλ, το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025.

Η υποτροφία χορηγεί ετήσιο επίδομα το οποίο καταβάλεται σε μηνιαίες δόσεις από το Ίδρυμα υποδοχής και επιπλέον εφάπαξ ετήσιο επίδομα α) για έρευνα και μετακινήσεις για ερευνητικούς σκοπούς και β) για τυχόν συνοδά μέλη. Η υποτροφία προσφέρεται για δύο (2) έτη, με δυνατότητα ανανέωσης για ένα (1) ακόμη έτος, βάσει αξιολόγησης. Η δυνατότητα παράλληλης/ταυτόχρονης χρηματοδότησης από άλλες πηγές δεν απαγορεύεται από το φορέα χορήγησης της υποτροφίας, αλλά έγκειται στη διακριτική ευχέρεια του Ιδρύματος υποδοχής.

Αφορά υποψήφιους/-ες που είναι ήδη κάτοχοι (από 1/11/2020 και εφεξής) ή πρόκειται να τους απονεμηθεί (έως 1/6/2024) Διδακτορικό Δίπλωμα.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από 1 Σεπτεμβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2023, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι/-ες, με δική τους ευθύνη, να έχουν βρει ακαδημαϊκό σπόνσορα (επόπτη), μέλος διδακτικού προσωπικού πανεπιστημίου του Ισραήλ εκ των αναφερομένων στην προκήρυξη.

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου