Νέα εκδήλωση από το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην πράξη”-Τρίτη 16 Μαϊου 2023 στο ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ

Tο Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Α.Π.Θ. της Διεύθυνσης Συντονισμού Ακαδημαϊκών Μονάδων, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα “Η Επιχειρηματικότητα στην Πράξη“, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Μάϊου 2023 στο ισόγειο του ΚΕΔΕΑ ΑΠΘ (αμφ. 1), 09.30-14.45.

Η εκδήλωση αφορά στην παρουσίαση πετυχημένων επιχειρηματικών πρακτικών από καταξιωμένους, έμπειρους και νέους επιχειρηματίες που θέλουν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν τα νέα παιδιά που σκέφτονται την επιχειρηματικότητα ως επιλογή σταδιοδρομίας, να το πράξουν.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επιχειρηματίες από το δίκτυο ΚΕΜΕΛ (Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδας), η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ), start-uppers από το πρόγραμμα Venture Garden του ACT, εκπρόσωπος του Ok Thess και νέοι επιχειρηματίες (Elektronio, Rhoe, κ.α.).

Θα παρουσιαστούν, επίσης, δύο προγράμματα για την επιχειρηματικότητα στο ΑΠΘ, το WALK και το Co-Working καθώς και το πρόγραμμα Venture Garden του ACT.

Δηλώσεις Συμμετοχής εδώ

Για οποιαδήποτε πληροφορία σε σχέση με την εκδήλωση μπορείτε να απευθύνεστε στην κ. Βασιλική Μπασδεκίδου τηλ.: 2310.999320, e-mail: vasbas@auth.gr

TechSaloniki 2024 Fueled By & Challenged By Deloitte |17 & 18 Μαΐου 2024 | Μ2

Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας: Woman Entrepreneurship – Gender Balanced Angel Investing.

Νέα Προγράμματα ΚΕΔΙΒΙΜ ΑΠΘ Απρίλιος

Καινοτόμες μέθοδοι στην Εκπαίδευση: Μάθηση σε σταθμούς εργασίας και VR περιβάλλοντα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Αγγλόφωνο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμογή ενδοσκοπικών χειρουργικών τεχνικών στη γυναικολογία»

“Erasmus Careers” Staff Training “Unlocking Opportunities: Internationalization of Career Counseling.” 

“What’s your superpower?” Νέο Πρόγραμμα Ψυχικής Ενδυνάμωσης για την Επιλογή Καριέρας

Μεταπτυχιακές Σπουδές στο ΑΠΘ 2024

Ενημερωτική Εκδήλωση Erasmus+ Πρακτική Άσκηση 2024-2025: υποβολή αιτήσεων και αναζήτηση φορέα υποδοχής

Πρόσκληση Υποψηφίων Ημέρες Καριέρας ΑΠΘ 2024 – 2 & 3 Απριλίου