Εκδήλωση πληροφόρησης με τίτλο: “Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Α.Π.Θ.”

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη διαδικτυακή εκδήλωση πληροφόρησης, με θέμα:

«Έκθεση Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Α.Π.Θ.»,

την Πέμπτη 12 Μαϊου από τις 10 πμ έως τις 4 μμ.

με σκοπό να ενημερώσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές, αποφοίτους, πανεπιστημιακούς και γενικότερα την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα καθώς και φορείς, για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση υλοποιείται με τη μορφή διαδικτυακής έκθεσης στην οποία το κάθε Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών φιλοξενείται σε “Ψηφιακό Περίπτερο” όπου θα παρευρίσκονται εκπρόσωποι (μέλη Δ.Ε.Π.) απ’ όλα τα Τμήματα και τις μονοτμηματικές Σχολές του Α.Π.Θ. προκειμένου να  πληροφορούν τους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της Έκθεσης.

Η εκδήλωση  περιλαμβάνει:

10:00 – 11:00

  • Έναρξη & Εισήγηση Συμβουλευτικής με θέμα: “Επιλογή Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών και αποτελεσματική αυτοπαρουσίαση: Χρήσιμες συμβουλές” , Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης  Α.Π.Θ.

11:00 – 16:00

  • Ενημέρωση των ενδιαφερομένων επισκεπτών από τους εκπροσώπους των Προγραμμάτων στα Ψηφιακά Περίπτερα της Έκθεσης.

Για τη συμμετοχή στην Έκθεση απαιτείται Εγγραφή.  (Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα γίνεται με προγραμματισμένα ραντεβού διάρκειας 15 λεπτών).

Εγγραφή και Προγραμματισμός ραντεβού

  • Έναρξη Εκδήλωσης: 2022-05-09

    Λήξη Εκδήλωσης: 2022-05-09