Σεμινάριο “Software Development: Cloud Native” για τελειόφοιτους φοιτητές/τριες ΗΜΜΥ και Πληροφορικής από το φοιτητικό εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό BEST και την εταιρία Intracom- Δηλώσεις μέχρι 27/11/2022

Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί από στελέγχη της Intracom Telecom σεμινάριο στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το θέμα του σεμιναρίου αφορά την Ανάπτυξη Λογισμικού (Software Development). Πιο συγκεκριμένα, θα γίνει αναφορά σε επιμέρους ενότητες όπως Cloud native application development, Design Patterns in S/W Development, , Building a service and Microservice implementation, execution & deployment.

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια από τις 10:30 ως τις 15:00 και στο τέλος του οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με στελέγχη της εταιρείας από το τμήμα S/W Development & από το τμήμα HR.

Workshop on ”Software Development: Cloud native”
Είσαι τελειόφοιτος στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ή Πληροφορικής; Θέλεις να αναπτύξεις ή να διευρύνεις τις γνώσεις σου πάνω στο Software Development;

Εάν η απάντηση είναι ΝΑΙ τότε αυτό το Workshop είναι για σένα!

Το BEST Thessaloniki σε συνεργασία με την Intracom, έναν διεθνή πάροχο τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, διοργανώνει στις 2 Δεκεμβρίου δια ζώσης στο ΚΕΔΕΑ ένα Workshop με θέμα το Software Development.
 
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές ως τις 27 Νοεμβρίου και στους συμμετέχοντες θα δοθούν επίσημα πιστοποιητικά συμμετοχής από την Intracom!Apply here!

Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα μας μπορείτε να βρείτε παρακάτω! More Info
ΕΣΠΑ