Πρόγραμμα Δωρεάν Συμμετοχής στις Εξετάσεις TOEIC

Η Ελληνοαμερικάνικη Ένωση (HAU) Ανακοινώνει Την Έναρξη Του Προγράμματος Για Την Δωρεάν Συμμετοχή Στις Εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας Για Την Πιστοποίηση Του TOEIC.

Η δράση θα παραμείνει ενεργή ως τον Δεκέμβριο 2021.

Το πρόγραμμα είναι ιδανικό για όσους έχουν καλή γνώση αγγλικών αλλά τους λείπει μία πιστοποίηση, ιδιαίτερα για διαγωνισμούς ΑΣΕΠ.

Η πιστοποίηση TOEIC είναι από τις πιο αναγνωρισμένες παγκοσμίως ενώ αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των ενηλίκων στην Ελλάδα ως αναγνωρισμένο πτυχίο από τον ΑΣΕΠ.

Ο υποψήφιος εξετάζεται μόνο στο listening και στο GVR (γραμματική, λεξιλόγιο, κείμενα) ενώ δεν εξετάζεται σε έκθεση και προφορικά.

Με την εγγραφή σας στο πρόγραμμα θα σας σταλεί διαδικτυακό υλικό με Past papers.

Ο υποψήφιος δηλώνει τον τόπο και την ημερομηνία που επιθυμεί να εξεταστεί χωρίς να καταβάλλει τα δίδακτρα. Αυτά καταβάλλονται μόνο σε περίπτωση επιτυχίας, οπότε και θα καταβληθούν για να εκδοθεί το πτυχίο.

Κόστος έκδοσης πτυχίου 150 ευρώ. Τα εξέταστρα καταβάλλονται σε διάστημα ενός μήνα από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Ο κάθε υποψήφιος δικαιούται την χρήση της Δωρεάν συμμετοχής ΜΟΝΟ μια φορά. Σε περίπτωση ακύρωσης, ενημερώστε εγκαίρως ώστε να μη χάσετε το δικαίωμά σας για δωρεάν πρώτη εξέταση

Περισσότερες Πληροφορίες