Μαθήματα κινέζικης γλώσσας στο Ινστιτούτο Κομφούκιος του ΑΠΘ

Το Ινστιτούτο «Κομφούκιος» ιδρύθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) τον Δεκέμβριο του 2018 και αποτελεί κοινοπραξία μεταξύ του Α.Π.Θ., του Πανεπιστημίου Διεθνών Σπουδών της Σαγκάης (SISU) και του Confucius Institute Headquarters.

Το «Ινστιτούτο Κομφούκιος» είναι μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός που έχει βασικό σκοπό να συμβάλλει στη διατήρηση και διάδοση της πνευματικής κληρονομιάς των δύο χωρών. Σκοποί του είναι η διδασκαλία και διάδοση της κινέζικης γλώσσας, η ανάπτυξη κοινών εκπαιδευτικών και ερευνητικών προγραμμάτων μεταξύ των πανεπιστημίων, η προώθηση του κινέζικου πολιτισμού μέσα από ποικίλες πολιτιστικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις που θα προσφέρονται στο ευρύτερο κοινό του Α.Π.Θ. και της Θεσσαλονίκης.

Το εαρινό εξάμηνο μαθημάτων κινέζικης γλώσσας του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023 καλύπτει την περίοδο 13/02/2023 – 18/06/2023. Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες, καθώς και πολίτες, αλλά και παιδιά και έφηβοι/ες, ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο εαρινό εξάμηνο, παρακαλούνται μέχρι τις 06/02/2023 να διαβάσουν προσεκτικά την ανακοίνωση και τις οδηγίες εγγραφής και να συμπληρώσουν την αίτηση που θα βρουν στη σελίδαhttp://confucius-institute.web.auth.gr/el/aitisi-eggrafis/

Σας επισυνάπτουμε την ανακοίνωση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τα μαθήματα κινέζικης γλώσσας στο Ινστιτούτο Κομφούκιος του ΑΠΘ.

Ανακοίνωση_ΙΚ_ΑΠΘ_Eαρινό-Εξάμηνο-2022-2023_Final

ΕΣΠΑ