Διαδικτυακή εκδήλωση από την ΆΛΛΗΛΟΝ, σε συνεργασία με το Σύλλογο Ελλήνων Επιστημόνων Ελβετίας (ΣΕΕΕΛ)

«Πράσινη συμφωνία, Ενεργειακή μετάβαση και συνεργασίες μεταξύ Ελλάδας και Ελβετίας με speed mentoring»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:

Αγαπητέ, αγαπητή, 

  

Ελπίζουμε το μήνυμά μας να σε βρίσκει καλά. Ακολουθεί πρόσκληση για εκδήλωση με Speed Mentoring στοχευμένο στις επαγγελματικές προοπτικές  στην Ελλάδα, Ελβετία, την Ευρωπαϊκή Ένωση και σε επιλεγμένους τομείς.

  

H ΆΛΛΗΛΟΝ και ο Σύλλογος Ελλήνων Επιστημόνων Ελβετίας (ΣΕΕΕΛ), σε προσκαλούν σε μια κοινή εκδήλωση που θα λάβει μέρος την Τετάρτη 07 Ιουνίου στις 18:00 ώρα Ελβετίας (19:00 ώρα Ελλάδας). 

Η εκδήλωση με θέμα: «Πράσινη συμφωνία και ενεργειακή μετάβαση σε Ε.Ε., Ελβετία και Ελλάδα, με σύντομες συνεδρίες συμβουλευτικής (speed mentoring)!» θα έχει στο πρώτο μέρος θεματικά πάνελ με κορυφαίους ομιλητές και στο δεύτερο μέρος διαδικτυακές συνεδρίες speed mentoring και networking σε break-out rooms, όπου οι προ-εγγεγραμμένοι συμμετέχοντες θα μπορούν να γνωρίσουν και να συζητήσουν τα επιλεγμένα θέματα και σχετικές πρωτοβουλίες με πολύ έμπειρους και επιτυχημένους επαγγελματίες/μέντορες  !  

Πιο συγκεκριμένα μπορείς να επιλέξεις να συμμετάσχεις σε μια από τις τέσσερις παρακάτω ομαδικές συμβουλευτικές speed mentoring:  

  • Απασχόληση και καριέρες στο Υπουργείο Εξωτερικών 
  • Απασχόληση και καριέρες στα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στο ΝΑΤΟ 
  • Ευκαιρίες εργασίας στην πράσινη οικονομία και ενεργειακή μετάβαση ( πράσινη συμφωνία, δίκτυο μεταφοράς ηλεκτρικού, Ελληνικά Κοιτάσματα, άλλα μέρη του ενεργειακού μείγματος) 
  • Απασχόληση και καριέρες σε άλλους διεθνείς οργανισμούς του ΟΗΕ και στον ιδιωτικό τομέα πέριξ αυτών. 

Για να  δεις το αναλυτικό πρόγραμμα και να κάνεις εγγραφή στην εκδήλωση, ακολούθησε τον παρακάτω σύνδεσμο:

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να ζητήσεις ατομικές συναντήσεις με οποιονδήποτε από τους περίπου 270 μέντορες της ΑΛΛΗΛΟΝ. Οι ατομικές συνεδρίες θα πραγματοποιηθούν είτε μέσα στην διαθέσιμη ώρα για το speed mentoring, είτε το συντομότερο δυνατόν κάποια άλλη μέρα και ώρα που θα βολεύει και τους δυο (μέντορα και μεντί).

Για να συμμετάσχεις στο 2ο μέρος της εκδήλωσης κάνε εγγραφή πριν τις 31/ 05/2023!

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. 

Με εκτίμηση, 

Η ομάδα επικοινωνίας της ΆΛΛΗΛΟΝ. 

τηλέφωνο επικοινωνίας για την εκδήλωση: 6987060848  

ΕΣΠΑ