Βραβείο Τέχνης 2024 Ιδρύματος Μαμιδάκη

ο Ίδρυμα Γ. & Α. Μαμιδάκη προσκαλεί καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό να υποβάλλουν αίτηση για το Βραβείο Τέχνης 2024.

Ο θεσμός του Βραβείου Τέχνης Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη, με όραμα την ενίσχυση της καλλιτεχνικής πρωτοπορίας και αριστείας, στηρίζει και προωθεί σύγχρονους δημιουργούς προσφέροντάς τους την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα νέο έργο τέχνης, το οποίο εντάσσεται σε μια σημαντική πολιτιστική κληρονομιά.  

Το φετινό κάλεσμα απευθύνεται σε εικαστικούς καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται στα ακόλουθα πεδία: ζωγραφική, γλυπτική, ηχητική και γλυπτική εγκατάσταση, μικτή τεχνική, χαρακτική, ψηφιακή τέχνη, φωτογραφική εκτύπωση, ink print, βίντεο, σχέδιο και κατασκευή.

Καταληκτική προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, 23:59 (GMT+2). Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω διαμορφωμένης φόρμας στην ιστοσελίδα του Ιδρύματος.

Δείτε εδώ την Αίτηση και τις Οδηγίες, και ανακαλύψτε τη Συλλογή Τέχνης του Ιδρύματος Γ. & Α. Μαμιδάκη. Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο admin@gnamamidakisfoundation.org

ΕΣΠΑ