Ανοιχτές οι εγγραφές για τα νέα διαδικτυακά εργαστήρια επιχειρηματικότητας από το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ- 9 και 16 Μαρτίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης στα πλαίσια ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας, με χαρά σας προσκαλεί στα δύο νέα εργαστήρια επιχειρηματικότητας που διοργανώνει:

1. “Έχω μια ιδέα, πώς μπορώ να την αξιοποιήσω;“ Πέμπτη 09 Μαρτίου 2023, 12μμ-2μμ, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ)

Join Zoom Meeting

https://authgr.zoom.us/s/96052151973?pwd=SlZkaGRqWmg2V1BKalBEZTB0NHdZdz09#success

2. “Χρηματοδότηση νέων επιχειρήσεων“,  Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, 12μμ-2μμ, σε συνεργασία με τη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ)

Στόχος των εργαστηρίων είναι η ενημέρωση σχετικά με τις δυνατότητες αξιοποίησης επιχειρηματικών ιδεών, η καλλιέργεια επιχειρηματικής σκέψης με τη χρήση του εργαλείου του Καμβά Επιχειρηματικού Σχεδίου και η ενημέρωση σχετικά με τις μορφές χρηματοδότησης αλλά και τα βήματα διεκδίκησης χρηματοδότησης από επίσημους φορείς όπως η ΔΥΠΑ.

Κάντε τώρα εγγραφή

Πληροφορίες: Βασιλική Μπασδεκίδου, vasbas@auth.gr, T 2310 999320

ΕΣΠΑ