Υποτροφίες για Διδακτορικές Σπουδές-Einstein Center for Neurosciences στο Βερολίνο-Λήξη 15/01/2023

Το Einstein Center for Neurosciences (ECN) σε συνεργασία με τα ιδρύματα μέλη του προωθεί νευροεπιστημονική έρευνα αιχμής σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων ακολουθώντας διαφορετικές προσεγγίσεις. Το ECN παρέχει τη δομή-ομπρέλα που προωθεί συγκεκριμένα τη διεπιστημονική, συνεργατική έρευνα διευκολύνοντας τη συνεργασία μεταξύ αυτών των ιδρυμάτων και προωθώντας την αλληλεπίδραση σε όλα τα επίπεδα.

Με περισσότερες από 120 διεθνώς αναγνωρισμένες ερευνητικές ομάδες, το ECN προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες διεπιστημονικής κατάρτισης και έρευνας σε εθνικούς και διεθνείς επιστήμονες, με έρευνα που εκτείνεται από τη σύναψη έως τη συμπεριφορά, από το μόριο στην ασθένεια και από τον εγκέφαλο στο μυαλό.

Με ετήσιες προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων, το ECN θα χρηματοδοτήσει τη φάση εύρεσης και έναρξης του ερευνητικού διδακτορικού προγράμματος για ένα έτος. Όλοι οι επιλεγμένοι διδακτορικοί φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν έως και τρία μικρά προγράμματα εκ περιτροπής (δηλαδή τουλάχιστον δύο μήνες το καθένα) σε διαφορετικά εργαστήρια πριν από την έναρξη της ερευνητικής εργασίας για να κάνουν μια ενημερωμένη επιλογή για το τελικό τους διδακτορικό εργαστήριο.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιανουαρίου 2023 (23:59 CET), για τα προγράμματα που ξεκινάνε τον Οκτώβριο του 2023.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση για το συγκεκριμένο πρόγραμμά, ρίξτε μια ματιά στην υποενότητα του ιστότοπού «How to apply» και στις Frequently Asked Questions. Εάν οι ερωτήσεις σας δεν απαντηθούν στην ενότητα FAQ, επικοινωνήστε μέσω email στη διεύθυνση ECN-Application@charite.de.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.ecn-berlin.de/education/phd-fellowships.html

  • Λήξη Υποβολής: 15 Ιανουαρίου 2023

    Τοποθεσία: Εξωτερικό