ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ (ΑΡΚΑΔΙΑ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ προκηρύσσει περιορισμένο αριθμό υποτροφιών για πρωτοετείς μαθητές Λυκείου ή άλλων ισότιμων σχολών και για πρωτοετείς φοιτητές ή σπουδαστές ανώτερων η ανώτατων Εκπαιδευτικών ιδρυμάτων εσωτερικού (Πανεπισπήμια και ΤΕΙ) που πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις:
1 . Να κατάγονται από την επαρχία Γορτυνίας και κατά προτίμηση από την Κοντοβάζαινα Αρκαδίας και να είναι απόφοιτοι Γυμνασίου ή ισότιμης κατωτέραςΤεχνικής Σχολής της Επαρχίας Γορτυνίας.
2. Να είναι αποδεδειγμένα οικονομικά αδύνατοι.
3. Να διακρίνονται για την άριστη επίδοση στις σπουδές τους αξιολογούμενοι από το Δ.Σ. του Ιδρύματος σύμφωνα με τη βαθμολογία του απολυτηρίου Γυμνασίου ή Λυκείου αντίστοιχα. 4. Το ποσό της υποτροφίας ορίζεται σε 100 Ευρώ μηνιαίως για τους μαθητές Λυκείου και 200 Ευρώ μηνιαίως για τους φοιτητές και σπουδαστές ανώτερων και ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων για εννέα μήνες για κάθε ακαδημαϊκό έτος και μέχρι πέρατοςτων σπουδών τους αρχής γενομένης από το ακαδημαϊκό έτος 2021 2022.

Απαραίτητα δικαιολογητικά:
α) αίτηση,
β) απολυτήριο Γυμνασίου ή Λυκείου,
γ) πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και
δ) αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικής δήλωσης έτους 2020.
Αιτήσεις μαζί με τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορεί να υποβάλλονται ή να αποστέλλονται μέσα σε προθεσμία 20 ημερών από τη δημοσίευση της προκήρυξης στην εξής διεύθυνση: Πίνδου 75 – ΠΑΠΑΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ – Τ.Κ. 1 5669 υπόψιν ΔημητρίουΤσούνη Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα: 21 0-65.1 9.1 02 & 6932900.216

  • Λήξη Υποβολής: 18 Οκτωβρίου 2021

    Τοποθεσία: Ελλάδα