Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης – ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «Ν. ΚΟΥΚΟΥΦΛΗ» σε αριστούχο καλλιτέχνη σε μεταπτυχιακό εξωτερικού-Λήξη 27 Ιουνίου 2022

Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης

  • ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «Ν. ΚΟΥΚΟΥΦΛΗ»
    ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ «Ν. ΚΟΥΚΟΥΦΛΗ»
    Η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης προτίθεται να διαθέσει το ποσό των 460, 00€, που προέρχεται από τα έσοδα του κληροδοτήματος «ΚΟΥΚΟΥΦΛΗ», σε έναν (1) αριστούχο καλλιτέχνη, ο οποίος πραγματοποιεί μεταπτυχιακές σπουδές στο εξωτερικό.
  • Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Διεύθυνση Πολιτισμού & Τουρισμού, Κουντουριώτη 17 (5ος όροφος)με Κατούνη γωνία – Τ.Κ. 54625, με συνημμένα τα παρακάτω δικαιολογητικά:
  1. Βιογραφικό σημείωμα.
  2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  3. Φωτοτυπία φορολογικής δήλωσης έτους 2021 του ενδιαφερομένου ή της οικογένειας του, σε περίπτωση που είναι προστατευόμενο μέλος.
  4. Αποδεικτικά σπουδών, από τα οποία θα αποδεικνύεται η περάτωση των βασικών σπουδών του, με βαθμό τουλάχιστον «Λίαν Καλώς».
  5. Βεβαίωση εγγραφής του σε μεταπτυχιακό τμήμα ξένου πανεπιστημίου και στοιχεία που θα αποδεικνύουν τη συνέχιση των σπουδών του (επίσημα μεταφρασμένα στην ελληνική γλώσσα).
  6. Συστατικές επιστολές δύο (2).
  7. Αντίγραφο ποινικού μητρώου.
    Λήξη ημερομηνίας υποβολής δικαιολογητικών (30 ημέρες από τη δημοσίευση)
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Δ/νση Πολιτισμού & Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης. Αρμ. υπάλληλος: Σ. Μιχαηλίδου, τηλ. 2313318252.
  • Λήξη Υποβολής: 27 Ιουνίου 2022

    Τοποθεσία: Ελλάδα