Lidl Hellas _Υπάλληλος Λογιστηρίου (ορισμένου χρόνου) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης

62 προβολές 18 Μαΐου 2023

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Lidl Hellas

Αποστολή βιογραφικών έως

18 Ιουνίου 2023

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Διοίκηση Επιχειρήσεων Λογιστική Οικονομικές Επιστήμες

Ποιοι είμαστε

Πάνω από 6.700 άνθρωποι, 4 περιφέρειες και 230 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Και παρόλ’ αυτά, η αγαπημένη μας λέξη είναι το «μαζί». Μαζί πετυχαίνουμε τους στόχους μας. Μαζί μας εξελίσσεσαι. Μαθαίνουμε ασταμάτητα, ξεπερνάμε τον εαυτό μας, χτίζουμε το μέλλον μας. Γινόμαστε όλα όσα είμαστε, χάρη σε σένα!

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας; Ψάχνουμε Υπάλληλο Λογιστηρίου (ορισμένου χρόνου)!

Η θέση

Μπορεί οι εφαρμογές ERP να είναι το δεξί σου χέρι στις λογιστικές εγγραφές αλλά η συμβολή σου στην ομάδα δεν τελειώνει εκεί. Οικονομικές και φορολογικές καταστάσεις, συμφωνίες προμηθευτών- πελατών και λογαριασμοί λογιστικής είναι στην καθημερινή σου λίστα!

Μια μέρα στη δουλειά

Εδώ ξεπερνάμε τον εαυτό μας κάθε μέρα. Και αυτό ξεκινάει από τα πιο μικρά και καθημερινά μας καθήκοντα. Φαντάσου μια μέρα σου στη δουλειά:

●    Η έδρα σου είναι η Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών, στα γραφεία μας στη Θεσσαλονίκη και το βασικό σου εργαλείο είναι οι εφαρμογές ERP, WaWi, χάρη στις οποίες μπορείς να περνάς όλες τις λογιστικές εγγραφές μας, και κάνεις εμπορική διαχείριση των εμπορευμάτων.
●    Φροντίζεις να υπάρχει συμφωνία σε όλες μας τις καρτέλες (προμηθευτών – πελατών) και οι λογαριασμοί λογιστικής περνάνε από τα χέρια σου.
●    Και δε σταματάς εκεί: μας βοηθάς για την σύνταξη των οικονομικών και φορολογικών μας καταστάσεων!

Είσαι αυτό που ψάχνουμε;

Ας δούμε τα βασικά:

●    Έχεις πάρει το πτυχίο σου στα Οικονομικά ή Λογιστική.
●    Ιδανικά έχεις ήδη σχετική επαγγελματική εμπειρία. Αν είναι μάλιστα σε λογιστικές εγγραφές, τότε ναι, μιλάμε για άλλο level!
●    Μιλάς πολύ καλά Αγγλικά. Ιδανικά και Γερμανικά.
●    Φυσικά και χειρίζεσαι το MS Office (ειδικά το Excel) και το ERP στα δάχτυλα.
●    Ιδανικά έχεις δίπλωμα οδήγησης

Πάνω απ’ όλα όμως, ξέρεις να δουλεύεις με ομάδες. Είσαι expert στην επικοινωνία: χρειαζόμαστε το οργανωτικό μυαλό σου και την προσοχή σου στη λεπτομέρεια. Πάντα σου αρέσει να βλέπεις μακριά, στο αποτέλεσμα και τον τελικό σου στόχο.

Τι σου προσφέρουμε εμείς

Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φροντίζουμε την ομάδα. Έχουμε πάρει το Βραβείο Κορυφαίου Εργοδότη για 6η συνεχόμενη χρονιά. Γιατί δε σταματάμε ποτέ να προσπαθούμε. Μαζί μας, θα βρεις όλα τα παρακάτω:

●    Μηνιαίος μικτός μισθός στα 1.000€ με σύμβαση ορισμένου χρόνου για 12 μήνες.
●    Πρόγραμμα εκπαίδευσης μερικών εβδομάδων: πριν μπεις στα βαθιά, φροντίζουμε να μάθεις όσα χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δουλειά την επόμενη μέρα! Φυσικά και πληρώνεσαι παράλληλα.
●    Πολιτική τηλεργασίας: Φέρνουμε ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας που συνδυάζει τηλεργασία και φυ-σική παρουσία στο γραφείο.
●    Μια δεμένη ομάδα: αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η κουλτούρα της ομάδας μας, οι ευκαιρίες που βρί-σκουμε για να κάνουμε πράγματα μαζί. Μαθαίνουμε online, μοιραζόμαστε δώρα, γιορτάζουμε, φροντί-ζουμε ο ένας τον άλλον.
●    Ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Η υγεία σου είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Γι’ αυτό όλη η ομάδα μας αποκτά ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Μπορείς να προσθέσεις και την οικογένειά σου.

Έλα στο #teamLidl!

Είσαι το επόμενο κεφάλαιο του success story μας; Κάνε την αίτησή σου τώρα και γίνε μέρος του #teamLidl, της πιο δυναμικής ομάδας στο #retail.

Αποστολή Βιογραφικών : Υπάλληλος Λογιστηρίου (ορισμένου χρόνου) στη Σίνδο Θεσσαλονίκης (lidl.gr)

Δείτε σχετικές οδηγίες για το βιογραφικό σημείωμα.

ΕΣΠΑ