Προγράμματα εθελοντισμού και εκπαίδευσης στα Digital Media του InfinityGreece

161 προβολές 19 Ιουλίου 2021

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας! Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Πληροφορίες Αγγελίας

Αποστολή βιογραφικών έως

10 Οκτωβρίου 2021

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση

Τι είναι το εθελοντικό πρόγραμμα του InfinityGreece;

Μέσω αυτής της μοναδικής εμπειρίας, οι νέοι εξελίσσουν soft & hard skills στα Digital Media, ενώ παράλληλα διευρύνουν το δίκτυο γνωριμιών τους, προετοιμάζονται για την ένταξή τους σε εργασιακό περιβάλλον και συμβάλλουν στην ενεργοποίηση όλο και περισσότερων νέων στην πόλη, αφήνοντας το δικό τους θετικό αντίκτυπο.

Γιατί να ενταχθώ στην ομάδα του InfinityGreece;

Εδώ έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις και να δοκιμαστείς! Να μάθεις από προηγούμενα μέλη που βρίσκονταν ακριβώς στην ίδια θεση με εσένα, να έρθεις σε επαφή με τα media, να ηγηθείς μιας ομάδας, να διαφημίσεις ένα project, να πετύχεις αλλά και να αποτύχεις, σε ένα περιβάλλον ασφαλές και προστατευμένο, κατάλληλο για να πειραματιστείς. Σε ένα περιβάλλον όπου θα σου δοθούν καθοδήγηση, εξοπλισμός, συνεργάτες και δικτύωση.

Σε ποιες ομάδες μπορώ να ενταχθώ;

Θεωρούμε ότι για να γνωρίσει κανείς πραγματικά τα digital media πρέπει να έρθει σε επαφή με 3 διαφορετικά αντικείμενα: Content Creation, Management & Technology.  Στο InfinityGreece μπορείς να ασχοληθείς με όποιον από τους παραπάνω τομείς επιθυμείς, ή και γιατί όχι, σε βάθος χρόνου να πάρεις εμπειρία σε όλα τα παραπάνω κομμάτια. Αναλυτικά οι ομάδες είναι:

Content

Radio, Blog, Photography, Web TV, Marketing

Management

Human Resources, Academy Training Platform, Event Management (TeamX), Youthwork

Technology

Web Design/Development

Περισσότερες Πληροφορίες

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.