ΟΑΕΔ – ΚΠΑ2 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ για εταιρία στη Χαλκιδική _ Μηχανολόγο Μηχανικό

64 προβολές 12 Φεβρουαρίου 2021

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας! Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

ΟΑΕΔ - ΚΠΑ2 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Αποστολή βιογραφικών έως

12 Μαρτίου 2021

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Μηχανολόγων Μηχανικών

Εταιρεία που εδράζεται στη Χαλκιδική και ειδικεύεται στη μελέτη, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων που σχετίζονται με τους τομείς της ασφάλειας, της πυρασφάλειας και των συστημάτων ελέγχου αναζητά «Μηχανολόγο-Μηχανικό».

Χαρακτηριστικά θέσης εργασίας

Ηλικία: 22 έως 29 ετών

Εκπαιδευτικό Επίπεδο: Πτυχιούχοι ΑΕΙ/ΤΕΙ

Προϋπηρεσία: Έως 2 έτη σε θέματα πυρασφάλειας Γνώσεις Η/Υ: Εφαρμογές γραφείου, σχεδιαστικά προγράμματα Είδος απασχόλησης: Πλήρης απασχόληση για 10 μήνες (με δυνατότητα συνέχισης συνεργασίας)

Παροχές: Ενδοεπιχειρησιακή εκπαίδευση, εταιρικό αυτοκίνητο

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι άνεργοι ή να μπορούν να εγγραφούν άμεσα στο Μητρώο Ανέργων του ΟΑΕΔ. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4144/18.04.2013 (ΦΕΚ 88) άρθρο 30, παρ.1, οι κάτοχοι άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, ασφαλισμένοι ή μη σε οικεία ασφαλιστικά ταμεία, όπως π.χ. μηχανικοί, γιατροί, φαρμακοποιοί, μπορούν να εγγράφονται στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ, εφόσον δεν έχουν προχωρήσει σε έναρξη δραστηριότητας επαγγέλματος στην αρμόδια ΔΟΥ.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνήσουν με το αρμόδιο ΚΠΑ2 Πολυγύρου στο τηλέφωνο: 23710 22369 και στο e-mail: n.moutopoulou@oaed.gr (Ναταλία Μουτοπούλου, Εργασιακή Σύμβουλος).

ΟΑΕΔ – ΚΠΑ2 ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ

Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 7 Πολύγυρος, Τ.Κ. 63100

Τηλέφωνο: 23710 22369

E-mail: kpapoligiros@oaed.gr

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.