Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας – (2) θέσεις εξωτερικών συνεργατών

293 προβολές 28 Ιουλίου 2020

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Αποστολή βιογραφικών έως

10 Αυγούστου 2020

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Επιστημονικό Αντικείμενο
Marketing Δημοσιογραφία και Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας Διοίκηση Επιχειρήσεων Κοινωνικές Επιστήμες Οικονομικές Επιστήμες Οικονομικές και Πολιτικές Επιστήμες

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας προσκαλεί  εξειδικευμένους επιστήμονες,  να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη σύναψη συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για την υποστήριξη της Διεύθυνσης Κλιματικής Αλλαγής και Ποιότητας της Ατμόσφαιρας στο πλαίσιο του έργου «Ενισχύοντας την εφαρμογή πολιτικής για την προσαρμογή στην κλιματική αλλαγή στην Ελλάδα – Boosting the implementation of adaptation policy across Greece (LIFE-IP AdaptInGR – LIFE17 IPC/GR/000006).

H πρόσκληση αφορά τις κάτωθι δύο (2) θέσεις εξωτερικών συνεργατών:

Κωδ. LIFE-IP-AdaptInGR-Θ2: Υπεύθυνος/η Οικονομικής Διαχείρισης του Έργου (Financial Manager)

Κωδ. LIFE-IP-AdaptInGR-Θ4: Υπεύθυνος/η Επικοινωνίας, Εκδηλώσεων & Δημοσίων Σχέσεων του Έργου (Project Communication Officer)

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων:  Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020  και ώρα 15.00.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Υ.Π.ΕΝ. (www.ypeka.gr), θεματική ενότητα Υπουργείο/Ανακοινώσεις.

Η πρόσκληση έχει αναρτηθεί και στο σύστημα Διαύγεια: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A96%CE%96%CE%A14653%CE%A08-%CE%A42%CE%A3?inline=true

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.