Πρόγραμμα World of Difference – Vodafone

121 προβολές 14 Οκτωβρίου 2020

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Vodafone Ελλάδoς

Αποστολή βιογραφικών έως

20 Οκτωβρίου 2020

Κατηγορία
Αποδελτίωση
Πηγή

facebook

Επιστημονικό Αντικείμενο
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Πληροφορική

Το Ίδρυμα Vodafone υλοποιεί το πρόγραμμα World of Difference, το οποίο δίνει την ευκαιρία σε ευαισθητοποιημένους νέους να εργαστούν για 6 μήνες στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό της επιλογής τους και να κάνουν τη διαφορά σε καίρια ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία, με τη δύναμη της τεχνολογίας και της συλλογικής δράσης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που στηρίζει την κοινωνική απασχόληση νέων ανθρώπων και ενισχύει το έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών στη χώρα μας.

Στρατηγικός συνεργάτης του Ιδρύματος Vodafone για το πρόγραμμα είναι το HIGGS, το 1ο Incubator & Accelerator για ΜΚΟ στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει στους νικητές και τους Οργανισμούς τις γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζονται, για να φέρουν την καινοτομία στο έργο τους.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του HIGGS προσφέρει ανοικτό εκπαιδευτικό σεμινάριο για την προετοιμασία της αίτησης συμμετοχής, κλειστά σεμινάρια συμβουλευτικής στους νικητές και τις οργανώσεις που θα εργαστούν, κατά τα οποία αναλύονται τρόποι σχεδιασμού και παρακολούθησης του έργου τους, καθώς και η δημιουργία report για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων τους. Κάθε νικήτρια οργάνωση έχει, επίσης, τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει και προσωπική συνάντηση με Ειδικούς του οργανισμού, πάνω σε 7 διαφορετικές θεματικές ενότητες (Στρατηγική, Ανεύρεση Πόρων, ΕΚΕ, Εθελοντές Νομικά, Λογιστικά, Marketing).

Αξιοποιώντας τις γνώσεις, τις ιδέες και το όραμα νέων ανθρώπων, το πρόγραμμα έχει προσφέρει έως σήμερα απασχόληση σε δεκάδες νέους, καλύπτοντας μισθό και εργοδοτικές ασφαλιστικές εισφορές, ενώ έχει συμβάλει έμπρακτα στην ενίσχυση του έργου πάνω από 81 Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών σε όλη τη χώρα.

Δήλωσε συμμετοχή έως τα μεσάνυχτα της 20ης Οκτωβρίου 2020.

Περισσότερες Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.