Προσφορά μιας θέσης Διδακτορικού στον τομέα Machine Learning και Electromagnetic Environment

122 προβολές 28 Αυγούστου 2023

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

Loughborough University

Αποστολή βιογραφικών έως

02 Οκτωβρίου 2023

Κατηγορία
Αποδελτίωση
Επιστημονικό Αντικείμενο
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Πληροφορική Φυσική

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, για την προσφορά μιας θέσης διδακτορικού  στο Wolfson School of Mechanical, Electrical & Manufacturing Engineering  Loughborough University, στην Αγγλία. που ξεκινάει τον Ιανουάριο 2024 για έρευνα στην ασφάλεια δικτύων υπολογιστών και πιο συγκεκριμένα με θέμα  “Reinforcement learning for manipulating the electromagnetic environment in defence scenarios”.

Το θέμα είναι χρηματοδοτούμενο από την Dstl (το αντίστοιχο ‘DARPA’ του Ηνωμένου Βασιλείου), έχει ιδιαίτερο ερευνητικό ενδιαφέρον αλλά και μεγάλες προοπτικές για επαγγελματική απασχόληση σε κυβερνητικούς οργανισμούς ή εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της άμυνας.  H θέση διδακτορικού, εφόσον βρεθεί κατάλληλος υποψήφιος, είναι με πλήρη υποτροφία που αποτελείται από ι) τα έξοδα για σπουδές (tuition fees) ii) σύν 18,622 £ ανα έτος για 3 έτη φοίτησης για έξοδα διαβίωσης (με αυξητική προσαρμογή ανα έτος).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την θέση διδακτορικού μπορείτε να βρείτε εδώ: https://bit.ly/465eZ1h

Η θέση κλείνει στις 2 Οκτωβρίου 2023 και θα ενδιαφέρει υποψήφιους από σχολές όπως:

1. Επιστήμη Υπολογιστών

2. Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

3. Πληροφορικής

4. Φυσική

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στον Dr Κωνσταντίνο Κυριακόπουλο με email  elkk@lboro.ac.uk και θέμα  “ FP-KK-2023R”.

Δείτε σχετικές οδηγίες για το βιογραφικό σημείωμα.

ΕΣΠΑ