Πληροφορικός στη ΣΙΤΑΜ στη Θεσσαλονίκη

124 προβολές 05 Ιανουαρίου 2021

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας, χρειάζεται να είστε συνδεδεμένοι στο Λογαριασμό σας! Πατήστε το ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ και στη συνέχεια επισυνάψτε το βιογραφικό σας & τη συνοδευτική επιστολή, τα οποία αποστέλλονται απευθείας στο e-mail που έχει δηλώσει η εταιρία.

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

ΣΙΤΑΜ-ΑΒ

Αποστολή βιογραφικών έως

26 Ιανουαρίου 2021

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Πηγή

Γραφείο Διασύνδεσης

Επιστημονικό Αντικείμενο
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ Μαθηματικό Πληροφορική Φυσική

Η εταιρεία ΣΙΤΑΜ-ΑΒ/eTelestia υλοποιεί από το 2006 εκπαιδευτικά προγράμματα online εξ’αποστάσεως εκπαίδευση με διαδραστικά πολυμέσα μέσω Η/Υ για δεξιότητες που αφορούν την κατασκευή του ρούχου και την μόδα.
Εκδίδει μια σειρά από εκπαιδευτικά βιβλία μόδας που απαρτίζουν την πρώτη και ολοκληρωμένη μελέτη της μόδας στην ελληνική γλώσσα και έχουν μεταφραστεί σε 8 γλώσσες.

Ζητείται πληροφορικός για μόνιμη θέση.  Το άτομο που θα επιλεγεί θα έχει την δυνατότητα να απασχοληθεί στην δημιουργία και ανάπτυξη software, όπως και να εκπαιδευθεί και να εργασθεί σε ποικιλία προγραμμάτων και εφαρμογών.

Για την θέση αυτή ενδιαφερόμαστε για  προγραμματιστή με τις παρακάτω γνώσεις σε προγράμματα:

  •                PHP, MySQL
  •                Node, Vue.js
  •                JavaScript, JQuery
  •                HTML 5, CSS 3
  •                Drupal, WordPress

Η επιχείρηση ΣΙΤΑΜ-ΑΒ  προσφέρει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και είναι το ιδανικό μέρος για να εφαρμόσει και να επεκτείνει τις γνώσεις του o προγραμματιστής με την καθοδήγηση και την επίβλεψη που θα παρέχουμε.

Το άτομο που θα επιλεγεί θα έχει την δυνατότητα να εργάζεται τόσο ανεξάρτητα όσο και ως μέλος ομάδας και θα απασχοληθεί σε πρωτοπόρα σύγχρονα προγράμματα και να εμπλουτίσει σημαντικά το βιογραφικό του.

Αποστολή βιογραφικών: ismini@etelestia.com

Πληροφορίες: Τηλ. 2310-251510

Δείτε σχετικές οδηγίες για τη συνοδευτική επιστολή και το βιογραφικό σημείωμα.