ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ_εθελόντριες/ές για την υποστήριξη του προγράμματος “Η Βία στη ζωή των Εφήβων: πρόληψη και αντιμετώπιση”

159 προβολές 18 Μαΐου 2023

Για να αποστείλετε το βιογραφικό σας για τη θέση:
1. Κάντε "Σύνδεση" στην ιστοσελίδα μας με το ιδρυματικό σας e-mail.
2. Πατήστε "Αποστολή Βιογραφικού" και επισυνάψτε το βιογραφικό σας, το οποίο θα αποσταλεί αυτόματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει η εταιρία.
3. Στη συνέχεια η εταιρία θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Πληροφορίες Αγγελίας

Επωνυμία Επιχείρησης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αποστολή βιογραφικών έως

16 Ιουνίου 2023

Κατηγορία
Αγγελίες ΓΔ
Πηγή

https://www.xen-thessalonikis.gr

Επιστημονικό Αντικείμενο
Ανθρωπιστικές Επιστήμες Κοινωνικές Επιστήμες Κοινωνιολογία Φιλοσοφία και Παιδαγωγική Ψυχολογία

Ζητούνται εθελόντριες/ές για την υποστήριξη του προγράμματος “Η Βία στη ζωή των Εφήβων: πρόληψη και αντιμετώπιση” της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης

Η Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης, παγκόσμια, γυναικεία, εθελοντική οργάνωση υλοποιεί από το 2018 το πρόγραμμα ” Η βία στη ζωή των εφήβων: πρόληψη και αντιμετώπιση” για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού η ΧΕΝ αναζητά εθελόντριες/-ές Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών για να συμμετέχουν εθελοντικά σε παρεμβάσεις που απευθύνονται σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου και στοχεύουν στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα βίας. Όσες/οι επιλεγούν θα λάβουν σχετική εκπαίδευση και θα έχουν την  δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν εμπειρία σε θέματα βίας.

Δήλωση συμμετοχής και αποστολή βιογραφικού με τίτλο “Συμμετοχή στο πρόγραμμα για τη βία στα σχολεία” στη διεύθυνση xenthesalonikis@windowslive.com έως την Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με το Γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης στο τηλέφωνο 2310 279 792 (9.00-15.00).

 

Από την Κοινωνική Υπηρεσία της ΧΕΝ Θεσσαλονίκης

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΧΕΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΤΗΛ. 2310 279 792

www.xen-thessalonikis.gr , e-mail: xenthesalonikis@windowslive.com

Δείτε σχετικές οδηγίες για το βιογραφικό σημείωμα.

ΕΣΠΑ